Never Back Down
Üye
çekemeyen anten taksın ozaman hocam g2 hertürlü daha iyi öyle olmasa forum g2 diye bas bas bağırmazdıkatılıyorum ekranıda 4.7" olmasına rağmen g2 den büyük duruyor telefon sistemi de kullanışsız
çekemeyen anten taksın ozaman hocam g2 hertürlü daha iyi öyle olmasa forum g2 diye bas bas bağırmazdıkatılıyorum ekranıda 4.7" olmasına rağmen g2 den büyük duruyor telefon sistemi de kullanışsız
işlemci değil işletim sistemiİşlemcisi Windows olmasa alacağım ilk telefon ama windows hoşuma gitmiyo
Bence çok doğru bir karar vermişsin, Iphone 4s en alınacak telefon şu anda, birde IOS 7 kurmazsan süper bence. Ben hem Android hem ios kullanıcısı olduğum için İos tavsiye ederim kardeşim.
G2 ' nin şarji ne kadar gidiyor oynarsan ?

G2 
İphone 4s kullanıyorum ve 1 gün çıkarıyor ve stabil bence al ve ios 7 yüklü geldi bana ama hiç kasma yok

Sonye yönelmeni tavsiye ederim Xperia Z1 bir bak istersen güncelleme konusunda sıkıntı olmaz

abi ne güncellemeymiş be! yazılımda sorun olmasa cihaz neden güncellenmeye ihtiyaç duysun ? . 4.4 gelcek zaten bütün hepsine 2000tl vermeye ne gerek var hemde o ekran varken ıyyy![]()
Önerecek cihaz bulamadım 
abi ne güncellemeymiş be! yazılımda sorun olmasa cihaz neden güncellenmeye ihtiyaç duysun ? . 4.4 gelcek zaten bütün hepsine 2000tl vermeye ne gerek var hemde o ekran varken ıyyy![]()
Şekil duruyordu yani... Ama şu var bak bu da gerçek: 2000lira para veriyorum +-... Benim ekranda %100 açmam gerek parlaklığı(z1den biraz daha ezik benim ekran) g2de %60a denk... Benim %100 parlaklık %55-60a denk. Yanyana koydum baktım bugün. 
Sony'nin xda forumları da çoşuyor, lgyi bilmiyorum kullanmadığımdan ama sıkıntısı olduğunu da düşünmüyorum.
Bu saatten sonra 5 inç altı telefon beklemeyin.![]()