Sizce nasıl bir değişiklik yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Örn ; 2. El ram fiyatı yazacaksın:D

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim dalga geçiyorsun ama bu konuda hiç bir bilgim yok. Markası uyumluluğu vs. Bütün ram ler aynı mı öyle diyorsun. Hiçbir şey anlamıyorum diyorum.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
2GB 667mhz kingston ram
HD5770 ekran kartı

power sıfırmı alacaksın ?
işlemciye overclock mu yapacaksın yoksa core2 duo mu alacksın ?

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
core 2 alsam ne kadar olur?

- - - Eklendi - - -

Bu arada Yardımların için :tşk:

enesilhan

enesilhan

Üye
ati ekran kartlarini oneririm hem ucuz hem alip overclock yaparsan iyi bir performans elde edersin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Core2 duo 100-120 tl bulunur.. Onada biraz overclock lazım

Polymath

Polymath

Üye
Anakarti destekliyor mu quad islemci? 600 tl butce varsa ve anakart destekliyorsa q9400 islemci 200 tl hd6850 200tl poweer 150 tl ram50 tl bunlari ikinci el bularak sahibinden.comda veya sanalpazardan filan alirsin ve oyunlari ultrada oynarsin.. Karar ver ona gore birseyler cikaririz..

- - - Eklendi - - -

Baktim anakart destekliyormus. Bence bu en mantiklisi oyunlari guzelce oynamak istiyorsan ve korkma ikinci el urunlerden

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Kardeşim dalga geçiyorsun ama bu konuda hiç bir bilgim yok. Markası uyumluluğu vs. Bütün ram ler aynı mı öyle diyorsun. Hiçbir şey anlamıyorum diyorum.

zamanla öğrenirsin bende bilmiyordum laptop alırken tek dikkat ettiğim nokta 2gb ekran kartıydı araştıra araştıra öğrendim.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Peki sağ olun. Polymath kardeşim sahibinden.com'da ve buldum. Ama ram ve power'in markasını yazmamışsın onları da yazarsan araştırırım. Bir de bunlar 200 liradan fazla senin buldukların varsa link atabilirsin. Sence düşerler mi 200 liraya?

Yardımların için Çok Teşekkür Ederim.

- - - Eklendi - - -

Power olarak bunları buldum hangisi?

Bakmaya sondan başlarsan daha iyi olur :D

- - - Eklendi - - -

da ram söylersen iyi olur. Ben Denizli de oturuyorum orada

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
rami 667mhz 2gb ddr2 alacaksın. 800mhz alırsan problem çıkabilir.. aldıgın 800 mhz hız olarak 667de çalışır fakat uyuşmama durumu çıkabilir...

buldugun HD6850 ile q9400 fiyatları kazık... hele işlemci o paraya millet sistem kuruyor. :D

çift çekirdek e8400 te yeter sana 3.4ghz te sorunsuz çalışan bir işlemci.
illla 4 çekirdek diyorsan Q6600 var 150 TL ye.. 3ghz yapar kullanırsın :oke:
eski platform 775 pine o kadar masraf etmeye değmez... onun yerine yeni AM3+ fx serisi sistem alabilirsin..

mesela AMD phenom II x4 955 veya 965 işlemciler 140-150-160 TL değermi 775 pine o kadar para vermeye ????

ekran kartı olarak HD6850 nin piyasası garantisiz kartlar 180 TL den başlıyor..
garantililer 200 TL den kartın temizliğine kalan garantiye göre fiyat artar.. senin baktıgın HD6850 230 TL etmez :oke:

bana bir pm at sana 2. el için yer göstereyim. yardımcı olurum... bana sorarsın alışveriş yapmadan önce fln.. bakarım bende. :oke:
sahibinden gibi sitelerde millet uçuk fiyat istiyor :oke:

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim mesaj attım.

Üst Alt