Sizce nasıl bir değişiklik yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Sizce nasıl bir değişiklik yapmalıyım?
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Benim bilgisayarım pek iyi değil. Oyun oynamak ve internette gezmeyi severim. İnternet oyunları da buna dahil. Neyse benim 600 lira civarı bir bütçem var. Sizce isteklerime göre nasıl en iyi parçaları alırım? Bilgisayarım bu:

Böyle :D Çok resim koydum kesin fazlalık vardır. Söylerseniz silerim. Bir de neler önderdiğinizi yazdıktan sonra Vatan benzeri indirimli güvenilir sitelerden link atarsanız ve neleri çalıştırabileceğini kısaca açıklarsanız sevinirim.
Şimdiden:tşk:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sistemin benden 2 kat iyi arkadaşim emin ol :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
şimdi bişey diycem kızmayın resimlerde kullanıcı adını kapatmışın ama seri numarası duruyo :ok2: ne garip :D

Bu arada ekran kartın iyi idare eder işte oyunları minimum ayarda oynat tamam :10numara:

achambo

achambo

Üye
yeni oyunlar zor oynanır

normal bir sistem :)

sena5135

sena5135

Üye
cod 4 zorlarsn düşük ayarda pes 13 falan

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
2. El core2 duo
Hd5770
450-500w power
2gb ram daha tamamdır.
Düz hesap 350 tl tamamdır... Sıfır parça almana gerek yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
L-Lumire yine farkını gösteriyorsun kardesim. Dusuk ayarlarda bıle oynanmıyor. Bu arada pc adını gizlememin nedeni ismi ben secmedim ve cok sacma ısım. Pekı Lumire hangi oyunları hangi ayarlarda acarım? Bir de hard diskin boyutu çok az hard diskte önerır mısın? Bu arada cok teşekkür ederım hepinize.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
L-Lumire yine farkını gösteriyorsun kardesim. Dusuk ayarlarda bıle oynanmıyor. Bu arada pc adını gizlememin nedeni ismi ben secmedim ve cok sacma ısım. Pekı Lumire hangi oyunları hangi ayarlarda acarım? Bir de hard diskin boyutu çok az hard diskte önerır mısın? Bu arada cok teşekkür ederım hepinize.

Harddisk istersen al keyfin bilir. Yada usb3 harici al:oke:
5770 ile 1400x900 çözünürlükte battlefield3 crysis2 callof mw3 fln high ayarla oynarsın :evet:

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Anakart modelini bi yazar mısınız. Cpu-z programından bakabilirsin 2mb bişey.
E2200 işlemciyi overclock edip işlemci almaktan kurtulabilirsin.
Oyunlarda AA ve AF yi 2x ten fazla açmazsan yeter o işlemci tabi overclock şartı ile 3ghz yaparsan iyi olur.

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Resime bir daha baktım yazıyor anakart modeli.
G31m s2l.
Yeterli bir anakart. 3ghz yapılır. Ama iyi bir macun ve işlemci soğutucu lazım :)
Birde gpu-z den ram markasına bakabilirsen iyi olur çünkü işlemciyle beraber ramde hızlanacak iyi bişey lazım

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
cpu z bazen yanlış sonuçlar verebiliyor. markaya baktın araştırdın resmine baktın senan anakarta benzemiyosa kasayı açıp bak :)

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben cod serisini, gta 4, crysis 3 gibi oyunlar oynamak istiyorum. Param 600 lira civarı dedim biraz daha iyi bir sistem yazar mısın? CPU-Z fotoğrafları burada:
Bu arada AA ve AF demişsin onlar ne hiç bilmiyorum.

Yorumlarınız için Teşekkürler.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Kardeşim ben cod serisini, gta 4, crysis 3 gibi oyunlar oynamak istiyorum. Param 600 lira civarı dedim biraz daha iyi bir sistem yazar mısın? CPU-Z fotoğrafları burada:
Bu arada AA ve AF demişsin onlar ne hiç bilmiyorum.

Yorumlarınız için Teşekkürler.

Dediğin oyunlarıda high ayarda oynatır.

Daha iyisi için E8400 alsan minimum hd6850 alırsın 500w power şart. 2gb ram
Toplam 500 tl yapar. Veya quad Core işlemciden alabilirsin 550 tl yapar.
Vereceğiniz 250 tl farka high yerine ultra oynatır o kadar

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Peki link verseniz ve 2 gb ram yeterli mi?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
2gb daha alacaksın..
Piyasayı araştır. 2. El temiz satanlar var

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Link derken vatan pc den link atar mısın? GTA 5 açar mı ? tahmini :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
2. el parçanın neyini link atayım :D

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
2. el olarak değil vatan gibi sitelerden. Hem 2. el nereden bulabilirim bu söylediklerini bir de söylediklerini ayrı ayrı yazıp ekran kartı: şu anakart: şu gibi yazar mısın?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
eee yazdıkya :D
2. el olarak araştırma yaparsan bulursun..
şuan vatanda sıfırı yok zaten

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Tamam haklısın yazdın ve çok şey istiyorum ama senin yazdıklarından hiçbir şey anlamıyorum. Yeniyim bilgisayar parçaları konusunda giçbir bilgim yok en ufağına kadar hiç yok :D Google ye ne diye aratağımı bilmiyorum.
Yardımların için teşekkürler.

Üst Alt