sizce n9 almalımıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
sizce n9 almalımıyım?
n9 almak istiyorum gerek harika tasarımı için gerekse meego için.ama kafamda bi soru ya meegodan sıkılırsam.çünkü menü ikonları belleyle aynı oldugu için ve ben 701 kullanıcısı oldugumdan sıkılabilirim.sizce n9 a nitdroid yada başka sistemler yüklenmesi başarılacakmı? ben androidden nefret ederim ama sıkılırsam bii iki oyun oynabilirim.bana önerirmisiniz n9 u? sizce almalımıyım ?
meego da çok gelişirmi sizce? jolla falan iyi şeyler yapabilirmi

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence istiyosan almalisin androidte kurarsin pasa pasa zaten jolla diye bi grup hayata gecircek meego yu

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
android daha tam belli değil.işte şüpheli oda ama büyük ihtimal alırım aşığım telefona:)

PalmerTech

PalmerTech

Üye
android şuanda da kurulabiliyor, betası çıkınca mert arkadaşımız anlatacak.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum fakat android hatalı.o hatalr düzeltilince adı beta olucak bende mert kardeşimizi bekliyorum

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yokmu?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
biliyorum fakat android hatalı.o hatalr düzeltilince adı beta olucak bende mert kardeşimizi bekliyorum

Yakın zamana düzelecek deniliyordu tabi bu yakın zamandan kasıt nedir bilemem.Gerçi şuanki android durumu da gayet iyi zaten Android'e sadece oyun için girersin biri seni aradığında da resetler geri dönersin şuanki en mantıklı durum bu konuşma dışında pek problem yokmuş zaten onuda Skype v.s için düzelttik sadece normal aramalar kaldı diyorlardı tabi ne derece doğru denemediğimden bilemiyorum

mert_1047

mert_1047

Üye
701 le N9un sadece menu ikonlari birbirine benzeyebilir :) Onun disinda N9 hicbir symbian cihaza benzemez N900 gbi her an sasirtmaya hazir bir cihazdir :). Acik kaynak her zaman surprizlerle doludur. Oyun olarak bence minik oyun severleri tatmin edecek oyunlar mevcut sadece buyuk capli oyunlar mevcut degil.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
mert onda haklısın biliyorum n9un nasıl bi cihaz olduğunu ve hayranım :)oyunda çok sıkıntı dğil:) neyse alıcam ya ben n9u :)

PalmerTech

PalmerTech

Üye
şu yeni meego oluşumu bence bu piyasayı canlandıracak. çünkü n9 dan başka meego platformuna sahip modeller çıkmaya başlayınca, bakire bir pazar oluşacak. ve hiç kimse buradan kazanacağı paraları görmezden gelmez, kısacası, kesinlikle sistem olarak android'e 10 basar diyebileceğim meego, yakın zamanda altın değerine gelecek.

bekleyin ve görün :oke:

pRime.

pRime.

Üye
şu yeni meego oluşumu bence bu piyasayı canlandıracak. çünkü n9 dan başka meego platformuna sahip modeller çıkmaya başlayınca, bakire bir pazar oluşacak. ve hiç kimse buradan kazanacağı paraları görmezden gelmez, kısacası, kesinlikle sistem olarak android'e 10 basar diyebileceğim meego, yakın zamanda altın değerine gelecek.

bekleyin ve görün :oke:

forumun bu kismi degerlenecek hocam :D

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
rezerved :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt