Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuSizce Lg G2 Ne Kadar Güncelleme Alır
Sponsorlu Bağlantılar
chun02
Üye
Konu Sahibi
Sizce Lg G2 Ne Kadar Güncelleme Alır
Evet arkadaşlar bu G2 nin kaça kadar güncelleme alacağını merak ediyorum çünkü telefonu almak üzereyim cevaplarınızı bekliyorum
Invoke
Üye
Net bir şey yok, lg güncelleme vereceğini söyledi, sözünü tutsada diğer markalar gibi olur yani en fazla 3-4güncelleme alsın. Biter =P
boran9999
Üye
Kaç güncelleme alacağı bilinmez! Ben kullanıyorum Almamda güncelleme alırmı sorusunun hiç bir etkisi olmadı.
LimePie
Üye
4.3 garanti alır ama gerisini bilmem tahminen 5e kadar alır çünkü lgnin amiral gemisi
muhammettvurucu
Üye
Olabilir ama sadece 1 yillik sürüyor o amirallik eger lg g3 cikmadan önce 5.0 çıkarsa alor büyük ihtimalle
LimePie
Üye
Alsin ya 5i alsin yeter daha ne olsunki 5 yeter bize
hayır ben onu demedim 4.3e dedim sözünü vermişken 5ide verir heralde diye tamam mı
big.LITTLE
Üye
S5 için bile snapdragon 800 iddiaları varken lg g2 ye 5 vermezsr bıraksın telefon yapmayı.
XperiaNeoV
Üye
bence 1.5 yıl devam eder güncelleştirme. fakat 1.5 yılda çikan tüm güncellemeleri verir demiyorum. 4.3 vermesi 6 ay'ı bulsa 4.4üde 6 ay. android 5i 6 ayda verse 1.5 yıl tamam