asıl erkekler ne konuşur diye sor bak neler çıkacak
, falan filan feşmekan.
he bide offf çok kötüyüm ya anlarsınızya. 

hiç çekinmeden anlatırdım soru bu şekilde olsa![]()
şaka dedim![]()
herneyse soruya gelicek olursak; ben sınıfta kızlarla oturuyodum sohbet ediyoduk falan ama genelde "ya şu magazada indirim var , ayyyy dip boyam gelmişşşş, ayyy tırnagım kırıldııı, offf ya annem yine beni sinir ettii , off ya berkecan beni hiç anlamıyoo, okul çıkışında gezelim mi yaaa , kızlarrrrr saçlarım nasıl olmuuşşşşş , faceden birisiyle tanıştım offf çok şeker birisi yaaaa, aaaa burak bunlar aramızda bakk anlatıcaklarımı kimseye söyleme yoksa abim beni keser, falan filan feşmekan.
he bide offf çok kötüyüm ya anlarsınızya.
----------Eklendi @ 12:41:56 ---------- Yazıldı @ 12:39:48 ----------
hee bide ; şu kıvanç a bayılıyorum ya hayır ama ben kenancıyım bu tartışma çok uzun sürebiliyor...![]()

ne anlatıyorlar sana![]()

kızlarla samimi den de öte oldugum için herşeyii.... evet o düşündüklerinide![]()

sonrası yine hüzün ama![]()
en iyisi o aşamaya geçmemek

Aaa hangi filmmodaymış kıyafetmiş filmlerdekileri demiyoruz burda gerçek hayattan bahsediyoruz: bi film vardı bi adam kadınların ne düşündüğünü duyabiliyordu ona soralım biz en iyisi
iyiymiş
modaymış kıyafetmiş filmlerdekileri demiyoruz burda gerçek hayattan bahsediyoruz: bi film vardı bi adam kadınların ne düşündüğünü duyabiliyordu ona soralım biz en iyisi

''Kadınlar ne isterdi acaba'' diyecektin sanırımkadınlar ne ister di galiba![]()

Hmm iyi..Ben kulak nisafiri oldum, kendi aralarında kuantum fizigini konuşuyorlar.