Sizce Kızlar Aralarında Ne Konuşur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
:no:

oktay-24

Üye
dedikodu :D

Burak

Üye
asıl erkekler ne konuşur diye sor bak neler çıkacak

hiç çekinmeden anlatırdım soru bu şekilde olsa :d:

şaka dedim :hmmm

herneyse soruya gelicek olursak; ben sınıfta kızlarla oturuyodum sohbet ediyoduk falan ama genelde "ya şu magazada indirim var , ayyyy dip boyam gelmişşşş, ayyy tırnagım kırıldııı, offf ya annem yine beni sinir ettii , off ya berkecan beni hiç anlamıyoo, okul çıkışında gezelim mi yaaa , kızlarrrrr saçlarım nasıl olmuuşşşşş , faceden birisiyle tanıştım offf çok şeker birisi yaaaa, aaaa burak bunlar aramızda bakk anlatıcaklarımı kimseye söyleme yoksa abim beni keser :ehe , falan filan feşmekan. :hmmm he bide offf çok kötüyüm ya anlarsınızya. :d:

----------Eklendi @ 12:41:56 ---------- Yazıldı @ 12:39:48 ----------

hee bide ; şu kıvanç a bayılıyorum ya hayır ama ben kenancıyım bu tartışma çok uzun sürebiliyor... :)

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar, 'Patron ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye

hiç çekinmeden anlatırdım soru bu şekilde olsa :d:

şaka dedim :hmmm

herneyse soruya gelicek olursak; ben sınıfta kızlarla oturuyodum sohbet ediyoduk falan ama genelde "ya şu magazada indirim var , ayyyy dip boyam gelmişşşş, ayyy tırnagım kırıldııı, offf ya annem yine beni sinir ettii , off ya berkecan beni hiç anlamıyoo, okul çıkışında gezelim mi yaaa , kızlarrrrr saçlarım nasıl olmuuşşşşş , faceden birisiyle tanıştım offf çok şeker birisi yaaaa, aaaa burak bunlar aramızda bakk anlatıcaklarımı kimseye söyleme yoksa abim beni keser :ehe , falan filan feşmekan. :hmmm he bide offf çok kötüyüm ya anlarsınızya. :d:

----------Eklendi @ 12:41:56 ---------- Yazıldı @ 12:39:48 ----------

hee bide ; şu kıvanç a bayılıyorum ya hayır ama ben kenancıyım bu tartışma çok uzun sürebiliyor... :)

ne anlatıyorlar sana :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
kızlar hep moda konuşuyolar.erkeklerin ne konuştuğunu bilmeseniz daha iyi :D:D

Burak

Üye
erkeklerin ne konuştugunu kızlar 3 asağı 5 yukarı tahmin ediyorlardır :D

kpln04

kpln04

Üye
modaymış kıyafetmiş filmlerdekileri demiyoruz burda gerçek hayattan bahsediyoruz :ehe: bi film vardı bi adam kadınların ne düşündüğünü duyabiliyordu ona soralım biz en iyisi

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
modaymış kıyafetmiş filmlerdekileri demiyoruz burda gerçek hayattan bahsediyoruz :ehe: bi film vardı bi adam kadınların ne düşündüğünü duyabiliyordu ona soralım biz en iyisi
Aaa hangi film :D iyiymiş:D

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye

evet bende izledim o filmi :D

kadın içinden adama "poposu çok güzel" diyodu adam anlıyordu ve tahrik oluyordu :D

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
:ah

• Beğen

Burak

Üye
aslında bunu adamın kadına demesi gerek ama kadın adama diyodu filmde :d:

bir terslik var :d:

adam sabah evden çıkıyor sokagın başına geliyor ve orda bi kadın var kadın içinden söylüyor adam sesli söyledi sanıyor :D

ve hikaye burada baslıyor ama filmin adını hatırlayamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
İzlemek isterdim ama madem izlediniz anlatın :D

• Beğen

Burak

Üye
adam kadınların düşüncelerini okuyabiliyor ve bu sayede birçok kız arkadaşı oluyor falan filan feşmekan. :D

kpln04

kpln04

Üye
kadınlar ne ister di galiba :hmmm

• Beğen

Burak

Üye
öyle bişeydi evet :hmmm

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ben kulak nisafiri oldum, kendi aralarında kuantum fizigini konuşuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt