Sizce Kızlar Aralarında Ne Konuşur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Kızlar Aralarında Ne Konuşur?
Evet beyler size soruyorum :ehe Ne düşündüğünüzü merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Burak ve pelın_

pelın_

Ohoo anlatıyımmı

fireman87

fireman87

Üye
Erkek arkadaslarını konusurlar, kiyafet felan konusurlar heralde.. Gerçi kızları ben bu yasıma kadar çözemedim açıkçası :ehe

• Beğen
Tepkiler: Xilence

pelın_

:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
asıl erkekler ne konuşur diye sor bak neler çıkacak

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
o an aklina ne takilmissa onu konusur

'Patron

'Patron

Üye
genel olarak biliyorum :ehe

greenmile

greenmile

Üye
kızların ne konuştuklarını çok iyi biliyorum ama burda söylemeyeyim

TheCower

TheCower

Üye
bilmesek daha iyi :D

Aege

Aege

Üye
bir dakika yav.Erkekler ne konuşuyormuş kendi aralarında da duymak istemiyorsunuz kızlar ! Teesüf ederiz yani her erkek sizin bildiğiniz erkeklerden değildir.

enkazcı

Üye
erkeklerin düşündüğü şey belli :d:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
kiyafetten acayip konusuyolar ben boyle sey gormedm ya insan bi corabi yarim saat anlatirmi ya corap yav ayagina giyiyosun bu kadar ya .d simdi boyle diyince siz ne anlarsiniz falan diyolar ya o da acayip bisi.d sanat eseri degil bu ya corap ya coraaaap.d neyse demek istedgm sey ozetle konustuklari sey onemli olsun olmasin mantikli olsun olmasin her turlu konusurlar yeterki konusmak olsun konu farketmez.d kalpleri beyinlerinden cok cenelerine kan pompaliyor :d:

__xXx__

__xXx__

Üye
yav ne konuşacaklar ben biliyorum birbirlerine hal hatir sorup duruyorlar nasılsın canım iyim canım sen nasılsın ya da naber tatlım iyiyim sağol sen nasılsın tatlım gibi

Aege

Aege

Üye
her kız değil ama genelde konuşmaya değer olmayan gereksiz herşeyi konuşurlar.gerçi çoğu zaman erkeklerde çok mantıklı şeyler konuşmazlar ama...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kızlarla aram çok iyi degildir bu yüzden çok fazla birşey diyemeyecegim ama tahminimce kıyafetleri hakkında konuşup,dedikodu yapıyorlardır diye düşünüyorum :hmmm

• Beğen

Jetlak

Üye
kiyafetten acayip konusuyolar ben boyle sey gormedm ya insan bi corabi yarim saat anlatirmi ya corap yav ayagina giyiyosun bu kadar ya .d simdi boyle diyince siz ne anlarsiniz falan diyolar ya o da acayip bisi.d sanat eseri degil bu ya corap ya coraaaap.d neyse demek istedgm sey ozetle konustuklari sey onemli olsun olmasin mantikli olsun olmasin her turlu konusurlar yeterki konusmak olsun konu farketmez.d kalpleri beyinlerinden cok cenelerine kan pompaliyor :d:
bu ne hex değeri gibi

• Beğen
enginzz

enginzz

Üye
anlatsana kuzum ya ne konusurlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt