Ehran boyutu hele kiEkran boyutu eline ilk aldığında cok zevk vericektr , sonradan ne olur bilmem ama kesinlikle takas et![]()

Kullanması da çok zevkliEkran boyutu eline ilk aldığında cok zevk vericektr , sonradan ne olur bilmem ama kesinlikle takas et![]()

Aynen
Kullanması da çok zevkli![]()

Son cümleyi senin gibiler için yazdım zaten
ooo kapaaak

Kabul ettim zatenYardımcı olan herkese teşekkürler zaten kabul etmeyi planlıyordum ama birde size sorayım demiştim.Eyvallah
![]()
ZZ Umarım memnun kalırsın Note'dan 
ZZ Umarım memnun kalırsın Note'dan
![]()

Şimdiden hayırlı olsun
İnşallah.Memnun kalırsam ileride tercihlerim arasında Note2'de olacak hadi hayırlısı![]()
iPhone'dan ayrılmak seni üzmeyecek mi? Bir de iPhone 4'üne deathgrip testi yaptın mı 
Şimdiden hayırlı olsuniPhone'dan ayrılmak seni üzmeyecek mi? Bir de iPhone 4'üne deathgrip testi yaptın mı
![]()
Hayır yapmadım 
Hem de nasıl kalkar çok daha üstün Note yahu yılın takası olur bu
Valla aslında içimde bir burkukluk var ama Note elime geçince kalkar o duyguHayır yapmadım
![]()

Madem sonra elinden çıkaracaksın 2. el piyasasına bak i4 mü yoksa note mi daha yüksek fiyata satarsın ona göre değiştir. Eğer para sorun değil diyorsan bence değiştir
zaten note daha pahaliya satilir
Hem de nasıl kalkar çok daha üstün Note yahu yılın takası olur bu![]()
iphone 4 le note u takas eden enayi heralde note çıktığı zaman 2300 civarıydı
Cebine sığdırmak dışında sorun yaşamazsın artık büyük cepli pantolon alırsıniphone 4'ten daha üstün bi cihaz
![]()