Sizce kabul etsem mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TransformerS34

Üye
He şimdi anladım telefonu değiştirmek istemesinin altında bir problem mi yatıyor anlamında denildi sanırsam.Baktım bir problem yok değiştireceğim arkadaş biraz hava düşkünü bilirsiniz Iphone'da Iphone diye gezen tiplerden.

Anladım :good:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

Note'ta da iyi hava atılır aslında :D

İnsanlar tablet zannedip görgüsüz muamelesi yapıyormuş :ehe Benim topluma kendimi kabul ettirmek gibi bir arzum olmadığından problem yok.

doctorrr

doctorrr

Üye
15097

15097

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
He şimdi anladım telefonu değiştirmek istemesinin altında bir problem mi yatıyor anlamında denildi sanırsam.Baktım bir problem yok değiştireceğim arkadaş biraz hava düşkünü bilirsiniz Iphone'da Iphone diye gezen tiplerden.
Evet o anlamda dedik :D Ama arkadaşın İ4 e geçince bayağı garipser ekran boyutu neredeyse 2 inç fazla :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
Note ve iPhone 4 ne kadar kullanılmış :hmmm

O cihazını ilk çıktığı zamanlarda almıştı benimkise 1 yıl falan oluyor.İkiside tertemizler tabi aksesuarlarıyla birlikte vereceğiz kılıfı kulaklığı v.s dahil olunca onunkilere göre fazladan 100-150 lira vermiş gibi oluyorum.Tamamen birebir takas değil yani.Tabi birebir takas yapsakta aksesuarları boşa kalacağından pek problem değil bu benim açımdan.

15097

15097

Üye

İnsanlar tablet zannedip görgüsüz muamelesi yapıyormuş :ehe Benim topluma kendimi kabul ettirmek gibi bir arzum olmadığından problem yok.
Zannederlerse zannetsinler.Şahsen Galaxy S III'ün de pek bir farkı yok.Ben Note 2 almayı düşünüyorum :eller:

- - - Eklendi - - -

Zannederlerse zannetsinler.Şahsen Galaxy S III'ün de pek bir farkı yok.Ben Note 2 almayı düşünüyorum :eller:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Note ve iPhone 4 ne kadar kullanılmış :hmmm

- - - Eklendi - - -

:hih: Ben çok seviyorum :p Ayrıca abartılacak kadar da büyük değil :hmmm

bende seviyorum :) bana göre de abartılacak kadar değil.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

Evet o anlamda dedik :D Ama arkadaşın İ4 e geçince bayağı garipser ekran boyutu neredeyse 2 inç fazla :D

Biz arkadaşlarla sık sık telefon değiştirir bir süre birbirimizin telefonlarını kullanırız.Alışık yani küçük ekrana alışık değilsede benim açımdan problem yok :ehe

- - - Eklendi - - -

Note 5 mi 5.3 mü :allalla:

Evet

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Note'dan memnun olursam Note2 benimde alınabilecekler listeme girecek :tebessüm:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kendimi senin yerine koyuyorum vee, değiştiriyorum. Zaten yeni telefon alacakmışsın biraz da bununla vakit geçir

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
kendimi senin yerine koyuyorum vee, değiştiriyorum. Zaten yeni telefon alacakmışsın biraz da bununla vakit geçir

Eyvallah.Son kararımı verdim 1-2 gün içinde değiştiririz artık.Ayfonuma veda edeyim bari :ağlarım:

TransformerS34

Üye

Biz arkadaşlarla sık sık telefon değiştirir bir süre birbirimizin telefonlarını kullanırız.Alışık yani küçük ekrana alışık değilsede benim açımdan problem yok :ehe

- - - Eklendi - - -

Evet

- - - Eklendi - - -

Note'dan memnun olursam Note2 benimde alınabilecekler listeme girecek :tebessüm:

Evet derken :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

TransformerS34

Üye

O değilde ben atlayacağım aslında :ehe Artık PSVita ile aynı cebe sığmazlar çanta taşımak farz oldu :kıskıs:

Alışveriş mağzasında s3'e bakıyordum.bir adam geldi note alcakmış cebime sığarmı diye aldı cebine sokmaya çalıştı bi alarm öttü :d:
Anında 2-3 güvenlik görevlisi geldi :ehe

Ama adam cebine sığdıramadı o başka tabii : ?

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt