Sizce kabul etsem mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Ekran boyutu eline ilk aldığında cok zevk vericektr , sonradan ne olur bilmem ama kesinlikle takas et :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Kabul et bence :ok2:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
bence hiç düşünmeden kabul et Galaxy Note kaçmaz.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
Kabul ettim zaten :ehe Yardımcı olan herkese teşekkürler zaten kabul etmeyi planlıyordum ama birde size sorayım demiştim.Eyvallah :good:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

Şimdiden hayırlı olsun :tebessüm: iPhone'dan ayrılmak seni üzmeyecek mi? Bir de iPhone 4'üne deathgrip testi yaptın mı :D

Valla aslında içimde bir burkukluk var ama Note elime geçince kalkar o duygu :) Hayır yapmadım :D

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Madem sonra elinden çıkaracaksın 2. el piyasasına bak i4 mü yoksa note mi daha yüksek fiyata satarsın ona göre değiştir. Eğer para sorun değil diyorsan bence değiştir

15097

15097

Üye
Madem sonra elinden çıkaracaksın 2. el piyasasına bak i4 mü yoksa note mi daha yüksek fiyata satarsın ona göre değiştir. Eğer para sorun değil diyorsan bence değiştir

:ah zaten note daha pahaliya satilir

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Cebine sığdırmak dışında sorun yaşamazsın artık büyük cepli pantolon alırsın :D iphone 4'ten daha üstün bi cihaz :)

incitemfm

incitemfm

Üye
iphone 4 le note u takas eden enayi heralde note çıktığı zaman 2300 civarıydı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

Hem de nasıl kalkar çok daha üstün Note yahu yılın takası olur bu :D

iphone 4 le note u takas eden enayi heralde note çıktığı zaman 2300 civarıydı

Tamamen birebir takas yapmıyoruz üstüne 150 TL'lik fazladan aksesuar veriyorum ben.Aslında o Iphone 5'i bekliyor IOS'a biraz ısınmak için istedi değiştirmeyi.

- - - Eklendi - - -

Cebine sığdırmak dışında sorun yaşamazsın artık büyük cepli pantolon alırsın :D iphone 4'ten daha üstün bi cihaz :)

Zaten ceplerim büyükte birinde PSVita var diğerinde cüzdan.Arka ve alt cepleride kullanamıyorum rahatsız ediyorlar bu yüzden bana çanta taşımak farz oldu :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt