kullanıcıadları
Üye
Sizce kabul etsem mi ?
Böyle benzer şekildeki onu mu bunu mu alim konularından pek haz etmiyorum ve pek haz edilmiyor biliyorum ama buna benzer bir konu bulamadım karar vermeden önce birde size sorayım dedim.Bildiğiniz gibi elimde Iphone 4 var bir arkadaşım kendi Galaxy Note'u ile takas etmeyi önerdi cidden aklıma takıldı sizce kabul etsem mi ? Zaten ocak-şubat gibi telefon değiştireceğim bu sürede birde Galaxy Note kullanayım diye düşünüyorum ama emin değilim tabi.Zaten telefondan oyun oynamam uygulamalarıda yeterli gelecektir.Tarayıcısı, ekran boyutu ve kalemi için değiştirmeyi planlıyorum.Ayrıca bayadır süredir -uzun süreli- bir Android telefon kullanmamıştım hem onuda biraz kullanırım diye düşünüyorum.Birde size sorayım dedim sizce değiştireyim mi yoksa değiştirmeyeyim mi ?
Lütfen cevap yazacaksınız cevaplarınıda yazın post yazar gibi Iphone ya da Note v.s yazmayın
Lütfen cevap yazacaksınız cevaplarınıda yazın post yazar gibi Iphone ya da Note v.s yazmayın
Ben olsam kabul ederdim kardeşim
İphone 4s dese ne ise de S2 ve Note İphone 4 den üstün.
tabii ki de et! 

Zaten ocak, şubat gibi telefon değiştireceğim sadece kısa sürelik bir değişiklik bu.Neyse karar verdim 1-2 güne değiştiririm artık.Yardım eden herkese teşekkürler 
Bknz: Note