The SLayeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
yok yha istanbul su ara yagmura hasret barjlarda su.kalmadi vallaForumda paylaşılan fotoların çoğu böyle arka bahçelerin filan yağmur sonrası çekilmiş fotoğraflarıİstanbul gibi bir yerde ben fotoğraf çekmeye gidiyorum diye de bir yere gidilmez Adamı pişman eder
Ne demekiyimis ama biraz bklmek lazim butcede sknti vr saol oneri icin krdesim
nieIpod "şafıl" kesinlikle önermem bende 1.nesil külüstür antika var hala çalışıyo ve işimi görüyor ama önermem
Ne bileyim ben sevmiyorum nanoteknoloji ve touch lar daha iyi
ipod touch 5 alcam tabi para birikince konu kapanabilirShuffle ve Nano önermem bende Shuffle var müzik kalitesi iyi ama keşke Touch alaydım diyorum kendime
Touch4 iOS6'da kaldı diyen var onlara cevabım aslında iOS6'da kalması daha iyi, 6 görsellik olarak daha iyiydi zaten Touch alan kişinin uygulama, oyunla pek ilgisi olmaması lazım müzik için yapılmış cihazlar bunlar. Touch4 neredeyse her oyunu oynatır ama bataryanın pek dayanacağını sanmam o da müziğe göre seçilmiş ve 4'ün arkası ayna gibi bir şey ve çok kolay çiziliyor yani alacaksan 5 al dicem ama onunda çipseti A5 oyunlarda grafik bakımından pek sonuç alamazsın.
evet süre farkları çok oluyor2 yıl oldu gelmesi lazım
tavsiye dikate alcam kardesim tabiki muzigi hisetmek lazimHazır konu hortlamışken ben de bir şeyler yazayım. Müzik içinse Touch 5 alma. Ona vereceğin parayla iPod Classic al. Hatta ses çipi olarak en iyisi olarak iPod Video 5.5g al. İkinci eli gayet ucuza satılıyor şu zamanda. Bende Touch 4 var. İnternet mesajlaşma için kullanıyorum. Eskiden müzik de dinlerdim. Ama iPod Video 5.5g alınca dedim ki benim dinlediğim müzik değilmiş.Eğer çok yoğun bir şekilde internet gireceksen ve oyun oynayacaksan Touch 5 al. Çoğunlukla müzik dinleyeceksen ortalama kalitede bir müzik zevki yaşatan bir Touch 5 alacağını bil.
valla su ara kararszim kime ne desem baska bise dio.kardesim zateb knu hort olmusBir tanıdığımda var fazla fotoğraf yükleyince kasıyor. Tarayıcı ve müzik içinse alınabilir hem hafif hemde çok şık bir tasarımı var. Almanızı öneririm fakat imkanın varsa iPod 5 al farklı renkleriyle çok hoş duruyor.
Hocam G3 müziğe şarj yetiştiremiyor mu?valla su ara kararszim kime ne desem baska bise dio.kardesim zateb knu hort olmusbeklemedeyim zaten
G3 değil G2 var kardeş bndeHocam G3 müziğe şarj yetiştiremiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?