Sizce hangisini Almalyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zapzupxd

Üye
    Konu Sahibi
neden hiç kimse sony ericson dememiş ben aslında onu dşünmüştüm
kamera 8mp
android 2.3 ve dier özellikleride yüksek bilmediğim kötü bir yanı varsa yazarmısınız.
Ayrıca samsungta entegre flaş olmamasıda canımı sıkıyor.

ahmet0021

Üye
lg g

zapzupxd

Üye
    Konu Sahibi
günceldir

Okeanus

Okeanus

Üye
neo :oke:
Ben de almayı düşünüyorum

kpln04

kpln04

Üye
neden hiç kimse sony ericson dememiş ben aslında onu dşünmüştüm kamera 8mpandroid 2.3 ve dier özellikleride yüksek bilmediğim kötü bir yanı varsa yazarmısınız.Ayrıca samsungta entegre flaş olmamasıda canımı sıkıyor.
ben tüm alternatiflerimi x5 ile kıyasladım ve gördüm ki diğer tellerin fiyatı x5e göre çok fazla lg optimus black,galaxy s,gio,ace,ericsson neo vs... belirleyici etken sadece kamera çözünürlüğü 2-3 mp için 100-200-300 lira vermeye değer mi (bence hayır zaten öğrenci milletiyiz 3.5 yıldır 6300 kullanıyorum artık bıktım şarjı 1 saat gitmiyor 3.5 yılda iki batarya öldü :D) dediğim gibi biz telden oyun uygulama performansı bekliyoruz profesyonel fotoğraf çekmicez heralde (isteyen gidip fotoğraf makinesi alır dimi) eğer x5in kamera performansı 5800 gibi ise yada yakın yada fazla ise bence süper bana yeter pek fazla foto çekmeyi sevmem zaten x5i tercih etmemdeki sebepte netten video izleyebilme (flash desteği) görünütülü konuşma yok ama olsun herkestede yok zaten olmayı versin hayırlısı ile 1 ay içinde alıyorum teli bu zamana kadar çok fazla olumlu yoruma rastladım olumsuzlarda yok değil ama bu saatten sonra kararımdan dönmem artık teli aldığımda kusurlu çıkarsa yasal haklarımızı değerlendireceğim yalnız timlerde de satılıyormuş ama turkcellden tel almam artık 6300 aldım kasası hafif açıktı şarj bitip tel kapanınca ekranda son kalan görüntü kararıp kalıyor (önceki iki 6300 deneyiminden sonra gözüme çok çarptı ayrıca diğerlerine göre daha hafifti) dediğim gibi 5mp,800mhz,flash,14.4 mbps,400*800 ekran .... 570tl civarı -- 8mp,600-550mhz,flash yok (kısıtlı),3.6 mbps ekran benzer 700-800-900 tl değr mi bidaha soruyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt