Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce hangisini Almalyım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zapzupxd
Üye
Konu Sahibi
Sizce hangisini Almalyım
Arkadaşlar android telefon almak istiyorum bütce 500-1000 tl arası sizce aşağıdakilerden hangisi hangi özellikten dolayı daha iyi ve hangisini almalıyım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GuitaristBoy
Üye
galaxy sl al lg optimus blackten daha ii ideos x5 i unut xperia neo istersen xperia arc al SONUÇ OLARAK TAVSİYE SAMSUNG DUR
PriZm
Üye
ideos x5
GuitaristBoy
Üye
abi galaxy sl i alabiliyosa parası yetiyosa alsın
gitaristcocuk
Üye
lg optimus black
fireman87
Üye
Optimus black tavsiye ederim.
seymen16
Üye
LG Optimus Black..
Kedi Yavrusu
Üye
samsung galaxy s, lg optimus blackten teknik olarak ve yazılımsal olarak (bkz. touchwiz 3.0 arayüzü) çok daha üstün bir telefondur.
ama yok şık bişey olsun dersen, yazılım ve donanım önemli değil dersen optimus black alabilirsin.
61semih
Üye
samsung daha onde gorunuyor bırazdaha para eklıyebılırsen se arc en ıyısıolur
samsung galaxy s, lg optimus blackten teknik olarak ve yazılımsal olarak (bkz. touchwiz 3.0 arayüzü) çok daha üstün bir telefondur.
ama yok şık bişey olsun dersen, yazılım ve donanım önemli değil dersen optimus black alabilirsin.
yeri gelmişken galaxy s'in gpu'sunu da takarsın olur biter
kpln04
Üye
X5 desem
Masha
Üye
Optimus Black veya Samsung Galaxy SL tavsiye ederim. Fiyat olarak ikiside birbirine yakın smartphone'lar karar yine senin. İkisini karşılaştırırmak istersen Lg Optimus Black Nova Display ekranıyla bir adım önde derim ben.