Sizce hangisini Almalyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zapzupxd

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisini Almalyım
Arkadaşlar android telefon almak istiyorum bütce 500-1000 tl arası sizce aşağıdakilerden hangisi hangi özellikten dolayı daha iyi ve hangisini almalıyım

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
galaxy sl al lg optimus blackten daha ii ideos x5 i unut xperia neo istersen xperia arc al SONUÇ OLARAK TAVSİYE SAMSUNG DUR

PriZm

PriZm

Üye
ideos x5:oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
abi galaxy sl i alabiliyosa parası yetiyosa alsın

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
lg optimus black

fireman87

fireman87

Üye
Optimus black tavsiye ederim.

seymen16

seymen16

Üye
LG Optimus Black..

Kedi Yavrusu

Üye
samsung galaxy s, lg optimus blackten teknik olarak ve yazılımsal olarak (bkz. touchwiz 3.0 arayüzü) çok daha üstün bir telefondur.
ama yok şık bişey olsun dersen, yazılım ve donanım önemli değil dersen optimus black alabilirsin.

61semih

61semih

Üye
samsung daha onde gorunuyor bırazdaha para eklıyebılırsen se arc en ıyısıolur

PriZm

PriZm

Üye
samsung galaxy s, lg optimus blackten teknik olarak ve yazılımsal olarak (bkz. touchwiz 3.0 arayüzü) çok daha üstün bir telefondur.
ama yok şık bişey olsun dersen, yazılım ve donanım önemli değil dersen optimus black alabilirsin.

Touchwiz,Sense arayüzleri yüklenebilir:)

kpln04

kpln04

Üye
X5 desem

Masha

Masha

Üye
Optimus Black veya Samsung Galaxy SL tavsiye ederim. Fiyat olarak ikiside birbirine yakın smartphone'lar karar yine senin. İkisini karşılaştırırmak istersen Lg Optimus Black Nova Display ekranıyla bir adım önde derim ben.

• Beğen
Tepkiler: seymen16
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsungdan sapma çok kaliteli

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
optimus black al bence tarasrım olarak. ama netten alacaksan ii araştı ucuza satanlarda var

O6UZH4N

Üye
samsung veya htc al
samsunglarda iki market var hem android market hem samsung app

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt