Sizce hangisini Almalyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hâlâ yorumumun arkasındayim :ehe

blacktalon

blacktalon

Üye
x5 al ama çin malı sar değeri çok olabilir 1 den fazlaysa biraz daha düşün derim

waycell

waycell

Üye
hiç düşünmeden huawei diyorum işlemcisi rami ekran büyüklüğü hep artıları en büyük artısı flash 10.3 desteği ve fiyatı ben izmitte onu bulamadım galaxy ace aldım ama piişmanım markadan çekincen olmasın arkasında kvk var huawei yeni bir marka değil motorola bu firmaya yaptırıyor telefonlarını ve t10 t20 dediğiniz teller hep huaweidir bilginize

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Huawei ideos x5 al :oke:

----------Eklendi @ 01:46:15 ---------- Yazıldı @ 01:44:13 ----------

x5 al ama çin malı sar değeri çok olabilir 1 den fazlaysa biraz daha düşün derim

x5 in sar değeri 0.79 çin malı fln deyip küçümsemen çok saçma sonuçta huawei nerdeyse çoğu telefon çinde üretiliyor.

blacktalon

blacktalon

Üye
Huawei ideos x5 al :oke:

----------Eklendi @ 01:46:15 ---------- Yazıldı @ 01:44:13 ----------

x5 in sar değeri 0.79 çin malı fln deyip küçümsemen çok saçma sonuçta huawei nerdeyse çoğu telefon çinde üretiliyor.
küçümseme yok ortada ben sadece sar değeri çok alabilir dedim bu çoğu telefonda olan sorun

xxLaihoxx

xxLaihoxx

Üye
Bence Huawei x5.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
HTC Wildfire s al hepsinden daha iyi adı üstünde htc

serif55

serif55

Üye
Wildfire kullanıorum ama huawei yi kaçırmamalısın bence ;)

lolaman

lolaman

Üye
Wildfire s al en güzel android telefonlardan biri

sekko

Üye
gözün kapalı x5 neredeyse 3 hafta oldu x5 alalı iphone dan asagı kalır tarafı yok cok ama cok memnunum adamlar bu fiyata bu performansta telefon üretiyorlar helal olsun birde çin malı diye akıllarında soru işareti olan arkadaşlar bu firma dünyada telefon işinde 4. sırada çin malı diye korkunuz olmasın ülkemizde turkcell ve vodafone markalı telefonlarda huawei dir vınn modemlerde bu markadır.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Htc Wildfire S 360tl mi? şakamı bu :d:

umutku84

umutku84

Üye
ideos x5 :oke:

• Beğen
Tepkiler: nonamex
trecool

trecool

Üye
bişe dicem htc wildfire s i nasıl 360 a alıyosunuz anlatırmısınız

__xXx__

__xXx__

Üye
kesinlikle htc bırak diğerlerini

Kingmortall

Kingmortall

Üye
htc nin üstüne yok kesinlikle htc kardeşim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Verdiğin listeye göre HTC derim.

__xXx__

__xXx__

Üye
bişe dicem htc wildfire s i nasıl 360 a alıyosunuz anlatırmısınız
arkadaşım vodafone un faturalı hattını alırsan 35 tl fatura artı 30 tl htc parası yani toplamda her ay 65 tl ödücen kampanya vodafone da çalışan bi arkadaşım vodafonun planlarını anlattıda yakında amerikada ki gibi tr de de en baba teli vodafone 150 dolara satcakmış 2 sene sonra falan:D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
arkadaşım vodafone un faturalı hattını alırsan 35 tl fatura artı 30 tl htc parası yani toplamda her ay 65 tl ödücen kampanya vodafone da çalışan bi arkadaşım vodafonun planlarını anlattıda yakında amerikada ki gibi tr de de en baba teli vodafone 150 dolara satcakmış 2 sene sonra falan:D

TAMAMDA 360TL OLMUYO Kİ ? :hmmm

trecool

trecool

Üye

tamam da 360 tl nakit diyor arkadaş o nasıl oluyor kampanyada böyle bişey varmı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...