Rookie66
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence s3 alma ama ne alırsan al cunku hafıza kısıtlı sıkıntı çıkartıyor sony z al ps oyunlarını direct oynayabılıyorsun ps store cıktı onun ıcın kardesım muthıs bır cıhaz
bence 920 al s3 artık herkesin elinde zaten 920 deki stabilitede s3de yok kimse aksini idda etmesin 1 2 ay sonra sıfırlamassan kasma donma başlıyor kullandım çünki ordan biliyorum not: sadece 3 5 tane küçük oyu ve mx player gibi basit programlar vardı
Martta çıkacak. 2000lira olacak heralde :/XPeria Z çıkmadı ama ?
Martta çıkacak. 2000lira olacak heralde :/
lumia da aradığını bulamassın lumia nın market i ham oyun ve uygulamadan mahrum en az 6-7 aya o market düzelir bu süre içinde sen daha çok sıkılırsın benceKararsız kaldım lumia ile z arasında 2 android telefon kullandım sıkılıyor insan bir süre sonra :/ lumianın arayüzü etkileyici ve sade
bence 920 al s3 artık herkesin elinde zaten 920 deki stabilitede s3de yok kimse aksini idda etmesin 1 2 ay sonra sıfırlamassan kasma donma başlıyor kullandım çünki ordan biliyorum not: sadece 3 5 tane küçük oyu ve mx player gibi basit programlar vardı
Xperia Z ile Lumia 920 arasında kaldım ama xperia z biraz fazla pahalı olacakmış heralde ama lumianında uygulama sayısının azlığı endişe ediyor,nokia mwc de daha iyi bir telefon tanıtırsa tanıtacağı telefonu almayı düşündüm bekleyişteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?