Sizce Hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi ?
arkadaşlar nakit param herşeyim hazır ama hangi telefonu alacağımı yaklaşık 1 aydır karar veremedim telefon hakkında okuduğum,duyduğum tek kötü bir yorum beni başka telefonlara yönlendirdi gene sorayım dedim sizce hangisi ?

Nokia 5800
Nokia C6-01
Nokia C5-03
Blackberry Curve 9300
Nokia E72
Samsung Galaxy Gio

Nokia 5800

Nokia C5-03
ikisini başta ele bence arasında en kralı c6 01 kamerası olsun ekran kalitesi olsun on numara telefon şarjıda 2 gün gidiyor

Konu Sahibi
Nokia 5800

Nokia C5-03
ikisini başta ele bence arasında en kralı c6 01 kamerası olsun ekran kalitesi olsun on numara telefon şarjıda 2 gün gidiyor

aslında c6-01 en son tercihimdi fiyatı biraz bana yüksek geldi alırım ama yük olur biraz maalesef

Konu Sahibi
E72 nasıl ? zaten telefondan bekletim internet tv,film izleme

Blackberry Curve 9300 çok güzel telefonda 600TL çok. bu yüzden c6-01 al diyorum

Konu Sahibi
Blackberry Curve 9300 çok güzel telefonda 600TL çok. bu yüzden c6-01 al diyorum

dostum aslında curve 9300 vodafone kampanya var 24 ay ödediğin parayla biside ayarlıyor ama işte o telefonada adam akıllı cevap vermiyorlar sanırım galiba tahmin ediyorum vs çelişkili cevaplar verip adamı deli ettiler kullanan uzman biri aydınlatsa 1 dk durmam alırım

CorbyW

Üye
Samsung al.Android herzaman öncelik gelir

film izleme yonunden e72 ve bb curve u elemelisin ekranları kucuk...

5800 ı dokunmatigi kotu ve eski oldugu icin elemelisin..

c5-03 u dokunmatigi kotu oldugu icin ve hafızası cok dusuk oldugu icin elemelisin...

film internet mesaj.. vb icin buyuk ekranlı ve kapasitif dokunmatikli telefonları tercih etmelisin bu listedekilerden c6-01 ve gio dan birini sec.. ama listede olmayan bi telefonuda sana onermek isterim ideos x5. 3.8 inc dev kapasitif multitouch ekran listedekilerin 2 katı hızlı internet- guclu islemci ve ekran kartı- wifi-3g-gps-android-5mp led flash lı autofocus kmera-720 p video oynatabilme-flashplayer 11 destegi- ısık-hareket sensorleri ve bi akıllı telefonda olması gereken hersey... fiyatı 550-630 tl arası degisiyor otv den sonra... bence bu cihazıda arastır. kafana yatarsa kacırma...

coacoa

Üye
bu seçenekler arasında alınması gereken tek telefon galaxy gio gerisi çöp to çöp

pRime.

Üye
C6-01 alabilirsen kaçırma derim 8mp, hd kayıt GÜÇLÜ GPU, parlak CBD AMOLED ekran, kompakt tasarım, hızlı, USB OTG kısaca aradığın her özellik var. Listede olmayıp da önerilen telefonlardan daha iyi.

Konu Sahibi

yorumlarınız için hepinize teşekkürler bu ideos nasıl telefon hiç bilmiyorum ama özellikleri gerçekten etkiledi bahsettiğin telefon bu mudur hocam [h=1]Huawei U8800 IDEOS X5 2 GB ? şu an 600 tl işletim sistemi sanırım android program çeşitliliği zaten bol peki video oynatma formatları nasıldır androidde tv,film izleme radyo dinleme programları varmı[/h]

ideos x5 te dahili radyo yok ama programı yukleyip istedigin radyoyu internetten dinleyebilirsin...

tv olarak birsuru program var imternetten izlemek icin zaten kanald star tv gibi kanalların androide ozel programları da var....

film formatı olarak ben hep mp4 atıyorum ve hicbir. donusturme islemi uygulamıyorum. rock player programıyla cok kaliteli ve akıcı sekilde filmleri izliyorum... ama extra prgramla divx vb.. videolarıda oynatabiliyosun sanırım...

google a ideos x5 kullanıcı yorumları yada merak ettigin seyleri benzer sekilde arattırdıgında sorularına cevap bulursun. cok tutulan bir telefon ve butun kıyaslamalar ve incelemelerde surekli ovulen bi cihaz.... cekemeyenlerde var dogal olarak... en mantıklısı kendin arastırman insanların yorumlarıyla dogrudan hateket etme....

coacoa

Üye

ben kullanıcı olarak harika ötesi diyorum hem burda herkes kullandığı telefonu yazar al bu siteye gir aklında olan telefonları karşılaştır kendin karar ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...