Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce hangisi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs***MaN
Üye
Konu Sahibi
Sizce hangisi
Arkadaşlar Nokia N series bütün telefonlarını sıraya koyduğumuzda sizce 1. hangisi gelir 2. hangisi 3. hangisi yorumlarınızı bekliyorum
xkadir61
Üye
bence herkez ilk olarak n95 8gb yada n82 falan der ama , bence eniyisi n73 başka büyük YOK.
en iyisi olmasaydı ben kullanmazdım. n95 de iyi ama sesi n73 kadar çıkmıyor, birde sürgülü kapak olunca iyice soğdum ,
bence herkez ilk olarak n95 8gb yada n82 falan der ama , bence eniyisi n73 başka büyük YOK.
en iyisi olmasaydı ben kullanmazdım. n95 de iyi ama sesi n73 kadar çıkmıyor, birde sürgülü kapak olunca iyice soğdum ,
Sana katılıyorum bence N73 Me N seriesinin en ii teli bence süper ses sistemi var + kamera süper çok süper telefon N95 fln hikaye ya En ii N73ME ya tabiki N95 kötü diğil güzüel oda ama Enii si N73Me bencede katılıyorum
xkadir61
Üye
bide vlan olsa dahaiyi olurdu ama ,olsaydı eğer nokia yeni modelleri kimseye satamazdı herhalde.
eren6523
Üye
wireles olsaydı tam olurdu diğer özellikleri hiç saymuorum bile saysam ömrüm yetmez
tabiki N73
schumici
Üye
arkadaşım hakkatten n73 heleki ME süper yaaa n80 leri sevmiyorum n95 8gb de süper ama n73 ün yeri ayrı
xkadir61
Üye
n73 bir ekoldür artık.
Doğuş Pertez
Admin
n95
n73
farketmez
sukruon
Üye
N95
N90