Öneri SİZCE HANGİSİ YARDIM ?

Sponsorlu Bağlantılar

SİZCE HANGİSİ ZENFONE 6 DİSCOVERY 2 PLUS

• DİSCOVERY 2 PLUS

Kullanılan: 0 0.0%
  • ZENFONE 6

Kullanılan: 10 100.0%
  • huawei g7

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
SİZCE HANGİSİ YARDIM ?
S.a arkadaşlar
Kardeşime 1 ay önce zenfone 6 telefon aldım.Ancak bir şekilde telefon kardeşimin cebindeyken ekran kırılmış artık eğildi mi bi yere mi çarptı bilmiyorum.300 TL ekran parası istedi benden teleservice ödedim ve ellerinde parça olmadığı için bene rapor vereceklerini o raporla telefonu aldığım vatan computerden telefonn yenisini yada değişimini talep edebileceğimi söyledi.Bende zenfone 6 yı kullanmış biri olarak telefonun hoparlörü aşırı derecede az çıkması ve kameranın odaklaması çok kötü olduğu için zenfone 6 yerine discover 2 plus almayı düşünüyorum üste 88 TL bi fiyat farkı ödemek şartıyla.Sizlere iki telefonun da teknik özelliklerini aşağıda paylaşıp bana yardımcı olmanızı hangi telefonu almam gerektiğini söylemenizi rica ediyorum :)

Genel Özellikler (DİSCOVERY 2 PLUS)
8 çekirdek İşlemci Hızı 2 GHz
Ekran Boyu 5 inch
Ön Kamera Çözünürlük (mp) 5 MP Ön Kamera
Kamera Çözünürlük (mp) 13
Dahili Hafıza 16 GB
Mobil Ram Boyutu (mb) 2 GB RAM
IPS Panel Var

Genel Özellikler (zenfone 6)
çift çekirdek 1.6 GHz
Ekran Boyu 6 inch
Ekran Çözünürlüğü (px) 1280 x 720 (HD)
Ön Kamera Çözünürlük (mp) 2 MP Ön Kamera
Kamera Çözünürlük (mp) 13
Dahili Hafıza 16 GB
Mobil Ram Boyutu (mb) 2 GB RAM
IPS Panel Var

Luck Star

Luck Star

Üye
marka sebebiyle Asus diyorum . GM nin ne yapacağı belli olmaz.

3onur5

3onur5

Üye
discovery pişmanlıktır

0MG90

0MG90

Üye
Zenfone 6 bence.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nedeni ile beraber yazabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Luck Star

Luck Star

Üye
General mobile in Teknik servisi üzer ben o yüzden alma derim . Sürekli usb girişi bozuluyordu arkadaşımın ve hep kullanıcı hatası diyorlar.

Ben lg g2 ye rom atarken yanlış versiyon attım ekran pert oldu ama garanti kapsamında değişildi mesela.

Asus nasıldır bilmiyorum ama gm den iyi olduğu kesin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Daha farkli telefonlarada yonelebilirsin ascend g7 falan

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Daha farkli telefonlarada yonelebilirsin ascend g7 falan
ascend g7 vatanda var mı ben göremedim kardeş vatanda yoksa alamayabilirim çünkü iade etme şansım mağaza insiyatifine bağlıymış :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Olmayabilir ben bakmadim cogu teknloji marketinde var o yuzden soyledim

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
peki s3 nasıl sizce zenfone 6 mı daha iyi s3 mü ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Benim Babam da zenfone 6 kullaniyor. s3 ten kisiye gore degisir. Dediginiz gibi kamera yavas ve yazdigi kadar kaliteli degil fiyatina gore iste . discovery 2 plus donanim olarak daha iyi ama guncelleme olayinda sikinti olabilir bi arastirmak lazim gm lolipop vercekmi

zaferozkan

zaferozkan

Üye
S3 mü kaldı arkadaşım

Emre

Üye
zenfon6 lollipop gnclmesini alacak çünkü :)

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
zenfon6 lollipop gnclmesini alacak çünkü :)
öyle ama kamerayıda geçtim o kadar az hoparlör sesi var inanamazsın kardeşim.G2 1000 TL olsa düşünmeden alcam ama vatanda 1100 TL beni aşıyor
Benim Babam da zenfone 6 kullaniyor. s3 ten kisiye gore degisir. Dediginiz gibi kamera yavas ve yazdigi kadar kaliteli degil fiyatina gore iste . discovery 2 plus donanim olarak daha iyi ama guncelleme olayinda sikinti olabilir bi arastirmak lazim gm lolipop vercekmi
discovery 2 plus kasmasın güncelleme sorun değil telefon kullanılabilir olsun lolipop alsa nolur almasa nolur
Arkadaşlar 1000 TL ye kadar sadece vatan computerdan alabileceğim telefon önerebilirmisiniz 9o zman :(

Emre

Üye
G7de olabilir metal kasa ve 3000mah var.
999tl

Polymath

Polymath

Üye
Huawei g7. 3aydir kullanıyorum. Sorularini yanitlayabilirim.. Hizlial. Comda en son 930tl idi. Inceleme videolarini izle forumdonanimhaberin filan. Seni ikna edecektir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sırf güncellemeden dolayı Asus Z6 alınır.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sadece vatandan alışveriş yapabilirim g7 vatanda yok diye biliyorum.Peki samsung galaxy e5 nasıl özellikleri zenfone 6 ya göre iyi duruyor bi bakabilir misiniz ?

3onur5

3onur5

Üye
e5 alicagina lg g2 al yada g7

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 1100 lira vatanda alabilsem zaten ilk seçeneğim o g7 de vatanda yok zaten bana vatanda olabilecek cihazları söyleyin arkadaşlar :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt