Sizce Hangisi Daha Çok İş Görür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi Daha Çok İş Görür
sevgili maxicep kardeşlerim bu sene allahın izniyle üniversiteye (uludağ) gidecem bi laptop alayım dedim ama karar veremedim bunlardan hangisini alayım yada başka bir öneriniz varmı sınır 2000 TL 2200 de olur.Oyun ve internet ağırlıklı bir şey olsun diğer işler her leptopta yapılabiliyor zaten >>>>>>>.... www.istanbulbilisim.com.tr/n-series-n53sn-sz013v-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24525.html >>>>>>>.... www.istanbulbilisim.com.tr/n-series-n53sn-sz182v-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,26513.html >>>>>>> ..... www.electroworld.com.tr/urunler/asus-n53sn-sx202v-dizustu-bilgisayar.aspx

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
ben asus n53 sn sx202v yi tercih ettim. ben memnunum :oke:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
sistemi güzel görünüo tercihlere ekledim ama iyice kafam karıştı hangisini alsam

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
ne için istediğini iyi bilmen lazım mesela sx202v de ekran hd değil normak hd. ancak hdd 140-150 gb daha büyük. şimdi 2-3 sene içinde cıkacak oyunların en az 10gb olacağını düşünerek ben bunu tercih ettim. zaten nvidia 550m ekran kartı öyle performans sergiliyor ki sanki ekran kartı 4 tane :)

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
ben oyun + internet için istiyorum hızlı canavar gibi açması lazım sayfaları. Crysis oyununu da bilirsin sanırım onun gibi ağır oyunlarıda güzel açmalı ısınma derdi olmamalı. Okulla alakalı dosya döküman ıvır zıvır işleri her türlü pc de yapabilirim ama almışken kaliteli bişi alayım diyorum. sx202v aklıma yatıor özelliklerini gördükten sonra

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
crysis 2 yi bitirdim 3 gün sürdü bende :ehe
şu kadarı söyleyim ekran çözünürlüğünü en yüksek (1366*768) de grafik özeliiklerinide en yüksekte oynadım. banamısın demedi tek bir donma yok
ısınma konusundada internette gezerken film izlerken fanın üflediğini bile hissetmiyorsun ancak crysis oynarken ort. 65-70 derececekirdek sıcaklığı var. coretemp programıyla ölcülen değer bunlar tabiki.

benim anlamadığım öyle bir soğutma sistemi var ki ne kadar sıcak üfürürse üfürsün pc de sıcaklık hissetmiyorsun pc buz gibi ama fan sıcak üfürüyor. buda kullanımda kendi adıma konuşuyorum bana güven sağlıyor.. :)

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
crysis 2 yi en yüksekte sorunsuz oynayabildiysen süper o saol kardeşim önerini alacam. Birde bu laptopların parçaları değişebilıomu mesela ram 4lük 6 veya 8 yapsam ekran kartına baktım 2. sınıf olarak geçiyor 1. sınıf alsam taksam olabilirmi?

----------Eklendi @ 09:47:39 ---------- Yazıldı @ 09:03:49 ----------

gezinirken şöyle bişi gördüm bu nasıl urun.gittigidiyor.com/ASUS-N53SN-i7-2630-8-GB-RAM-2-GB-GT550-640-GB-HD_W0QQidZZ43347112

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
crysis 2 yi en yüksekte sorunsuz oynayabildiysen süper o saol kardeşim önerini alacam. Birde bu laptopların parçaları değişebilıomu mesela ram 4lük 6 veya 8 yapsam ekran kartına baktım 2. sınıf olarak geçiyor 1. sınıf alsam taksam olabilirmi?

----------Eklendi @ 09:47:39 ---------- Yazıldı @ 09:03:49 ----------

gezinirken şöyle bişi gördüm bu nasıl urun.gittigidiyor.com/ASUS-N53SN-i7-2630-8-GB-RAM-2-GB-GT550-640-GB-HD_W0QQidZZ43347112
Bunun ekran kartıyla piyasadaki tüm oyunları en üst seviyede oynayabilirisin.GT550 M harika bir kart.i7 işlemci 8 gb ram var.Ama fiyat niye bu kadar ucuz anlamadım :hmmm

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
walla bende anlamadım hemen hemen 1 aydır heryere bakıyorum bunu bu gün farkettim sistemi süper göründü bana bide fiyata baktım inanamadım onu almayı düşünmeye başladım

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Normalde bu performansta bi laptop almak için 2.700-3.000 TL yi gözden çıkartmak lazım.Satıcının feedback i %99.Satıcı güvenilir yani.2 YIL garantide var.Eğer bu ürün gerçekten bu fiyata ise kesinlikle almalısın :good:

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
pc teişr ürünü umarım fark etmişşinizdir. :hmmm

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Satış sona ermiş zaten :)

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
pc teişr ürünü umarım fark etmişşinizdir. :hmmm
teişr derken ? Teişr ney ? :)----------Eklendi @ 22:57:44 ---------- Yazıldı @ 22:39:12 ----------Rpm tam olarak ne oluyor hafızası 500gb olanlar 7200 Rpm 680 gb olanlar 5400 Rpm hafıza artınca rpm düşüyormu rpm 7200 iken mi iyi 5400 iken mi? Rpm düşük ama hafızası güzel 180 gb fark var bi dünya şey sığar oraya? 4 gb ram 1333mhz 6 gb ram 1066mhz ram artmış mhz düşmüş 6 gb ram li olanı mı kullansam 4 gb ramli olanımı arada ortalama 300mhz fark var kullanış hızında fark edermi.

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
teişr derken ? Teişr ney ? :)----------Eklendi @ 22:57:44 ---------- Yazıldı @ 22:39:12 ----------Rpm tam olarak ne oluyor hafızası 500gb olanlar 7200 Rpm 680 gb olanlar 5400 Rpm hafıza artınca rpm düşüyormu rpm 7200 iken mi iyi 5400 iken mi? Rpm düşük ama hafızası güzel 180 gb fark var bi dünya şey sığar oraya? 4 gb ram 1333mhz 6 gb ram 1066mhz ram artmış mhz düşmüş 6 gb ram li olanı mı kullansam 4 gb ramli olanımı arada ortalama 300mhz fark var kullanış hızında fark edermi.

teişir derken teşir demek istedim yanlış yazmışım yani ürün standta beklemiş ve isteyen müşteriler standta kullanma imkanı bulmuşlar. rpm dönüş dk dönüş deviri rpm ne kadar yüksek olursa hdd veri aktarımı hızlı olur. mhz kanallar. yani artıkca daha fazla bölebiliyorsun şöyle düşün ram bir otobüs olsa 1333 mhz 4 kapılı 1066 mhz 2 kapılı hangisini doldur boşalt daha rahat olur ? ama 1333 & 1066 mhz arası pek fark yok ne kadar etkiler bilemiyorum.

180 gb bir pc için bence çok iyi bir alan. ileri dönük depolama merkezi..:good:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
teişir derken teşir demek istedim yanlış yazmışım yani ürün standta beklemiş ve isteyen müşteriler standta kullanma imkanı bulmuşlar. rpm dönüş dk dönüş deviri rpm ne kadar yüksek olursa hdd veri aktarımı hızlı olur. mhz kanallar. yani artıkca daha fazla bölebiliyorsun şöyle düşün ram bir otobüs olsa 1333 mhz 4 kapılı 1066 mhz 2 kapılı hangisini doldur boşalt daha rahat olur ? ama 1333 & 1066 mhz arası pek fark yok ne kadar etkiler bilemiyorum.180 gb bir pc için bence çok iyi bir alan. ileri dönük depolama merkezi..:good:
ben de öle düşündüm veriyi varsın 3-5 sn geç aktarsın hafızası güzel olsunda o kadar alana 10 tane csysis2 sığıyor be :D

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
seninki orjinal diil galiba crysis1 12 gb crysis warhead 9gb crysis 2 19 gb arkadasın pc sine yükledim orjinal dvd lerinden crysis 2 7.58 gb olsa ben onu pcye diil telefona yüklerim bea :D

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
nası olur ya orjinal olması lazım :off:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
bak ben orjinallerin hafızalarını yazdım artık sen düşün orjinal crysis2 tam 4 dvd idi :D

----------Eklendi @ 23:11:58 ---------- Yazıldı @ 23:09:56 ----------

arkadası tekrar göreyim istersen sana burda onun dosya boyutunun foto cekip atayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...