goko953
Üye
-
Konu Sahibi
-
Meegonun geleceği yok. İlk ve son telefon N9. Sonu N900 gibi olucak. Geliştiriciler için güzel ama normal bi kullanıcı için stabilde olsa pek faydalı değil. Belle bildiğimiz symbianın güncellenmiş hali pek bi fark yok, stabil kullanımı kolay işlevsel, orta sınıf bi kullanıcı için en rahatı. İos en stabil ve en verimli çalışan işletim sistemi, ama jailbreaksız işe yaramaz o ayrı konu. Android kişiden kişiye değişir, işlevselliği de kullanılabilirliği de kullanıcının kendisine kalmış, ama linux tabanlı olduğu için herkes biyerden burnunu sokuyo dolayısıyla pek stabil değil, yinede kişiselleştirme ve kolaylık açısından bence gayet iyi. Karmaşık diyenler ne açıdan söylediler hiç bilmiyorum ama bi android cihazı bikaç gün kullandığınızda herşeyin yerini biliyosunuz ve ne var ne yoksa elinizin altında oluyo, bana göre hiçte karışık değil. Ayrıca herşeyin başında işletim sistemi telefona göre değil kullanıcının ihtiyaçlarına göre seçilmeli, eğer ihtiyaçlarınızı karşılayamıycak bi işletim sistemiyse telefon güzel diye almak mantıksız.
en stabil ve uygulama kalıtesı maksimum olan sistem ios ama --> cihazları cok pahalı,kişiselleştirmede en geri sistem,anti-özgürlükçü
en özgürlükçü ve yenilikçi android ama-->doanımı cok yoran bir sistem,özellikle rami cok yoruyor
satın alınması en kolay sistem smbyan,bircok kullanıcı yıllardır kullandıgı ıcın diğer sistemlere geçmeye çekiniyor.diğer sistemlere nazaran bence hiçbir artısı yok askıne eksısı var
meego hakkında fazla bilgi sahibi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?