Sizce hangi firmware olsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oktay454

oktay454

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangi firmware olsun?
Arkadaşlar benim telefonumda JTKH2 yüklü. Servise göndermiştim. Bunu yüklediler kodlarına baktım 2011'in en firmwaresi. Neyse
Bu sürüm JTJL2'den görüntüde farkı yok. Ama daha kararlı ve hızlı. Ben telefonumda navigasyon istiyorum. GPS var sonuncunda.
MFJF1 sürümünde ise Route 66 yazılımı kullanılıyor. Haritalar ücretsiz açılıyormuş. Öyle yazıyor. Fakat navigasyon için para ödeyip lisanslamak gerekiyormuş. Ben aşağıda bağlantısını verdiğim konudaki sürümü yüklemek istiyorum. Hem teması güzel hem de Route 66 var. Fakat şuan ki sürümünden farkı ne eksileri ve artıları neler tam olarak çözemedim ve kullanım rahatlığı olarak aşağıdaki sürüm nasıldır bilmiyorum. Yani dokunmatiği orjinal sürümlerdeki gibi mi? Yoksa basmatikler gibi:) ve en önemlilerinden biri de Route 66 yazılımının kullanımı nasıl. Ben We-Travel yazılımının güncel haritalarını yükledim. Fakat telefon istediğim gibi göstermedi, çok kastı ve sapmalar çok oldu. Şimdi YandexMaps kullanıyorum. Önbellekleme sistemi var ve türkçe. Bir yazılım buldum, yandex haritalarını indiriyor. Rusçaydı pek anlamadım ama uğraşıyorum.

Şimdi ben uğraşıma devam edip yandex haritalarını indirip öyle mi navigasyon yapayım yoksa aşağıdaki sürümü kurup Route 66 için ilaç mı arayayım:)

http://www.maxicep.com/samsung/s562...n-turkce-firmware-by-vedat_2009-a-586928.html

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Allah(C.C.)'a emanet olun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt