sizce en iyisi hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
sizce en iyisi hangisi?
:salincak:
arkadaşlar; özellikle sık sık telefon değiştiren arkadaşlar gelmiş geçmiş en beğendiğiniz en memnun kaldığınız telefon hangisi....
kategori ayrımı yok symbian yada takkoz hiç farketmez sizi en çok tatmin eden telefonu merak ediyorum.....
ama sadece ve sadece 1 telefon yazın. mümkünse ufak bir resmide koyabilirseniz sevinirim,,,
birde kısaca nedenlerine değinebilirseniz iyi olur...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben şuana kadar çok tel değiştim en memnun kaldığım telefon İPhone 3G

yalniz_kurt45tr

yalniz_kurt45tr

Üye
n73 bnce

recep_108

Üye
bence n96.ıphonede önemli eksikler var blutuut olmaması vs. gibi tabi görsellik olarakta mükemmel bi telefon ama bence n96 daha ii

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
benin en tatmin eden şimdi bile kullandığım N73 Music Edition

alibabababa

Üye
n70 music edition ve n73 music edition

ash54

ash54

Üye
n73 tür.

cp3kb24

cp3kb24

Üye
nokia 3310:)

ism@il 54

ism@il 54

Üye
SAMSUNG D500:),ondan önce K700i

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
bu arada benimm en sevdiğim motorolla v-50
söylemeye unutmuştum.......

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım nasıl sebep...İstersen İPhone özelliklerine bi bak sebebi öğrenirsin.:)

dostum yanlış anlama..... sadece kullananlardan hiç kimse onun hakkında olumlu yorum yapmadı... bu yüzden sordum...

cool_cat

cool_cat

Üye
abicim neden gidip okadar parayı N96 ya yada özelliği az olan N 73 gibi bi telefona vereceksiniz ki. Gidin N79 alın özellik arıosanız özellik fiyat da çok makul. Bu sizin dediğiniz telefonlar yemek mi bişirio :D yani demek istediğim
N79= çok özellik+az para ;)

careem

careem

Üye
n95 8gb üstüne tanımıyorum n96 çıktı ama çok çok önemli değişik bi özelliği yok bu tür tel.ler içinde en kibarı ve görünüm olarak hoş duranı n95 8gb :) özelliklerini bilmeyen yok sanırm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt