Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen niye hawx asphalt 6 bide gt racingden güzel diyon ki. Sonuçta ikisi farklı kategoride. Bana kalırsa yarış oyunlarında en iyisi asphalt6. Savaş oyunlarında dungeon hunter 2. Ateri oyunlarında ise angry birds.
ANIL
Admin
Fruit ninja, Cut the rope, Guitar rock tour 2.
punisher123
Üye
Guitar rock tour 2. Üzerinde en çok zaman harcadığım bi o kadarda zevkli bi oyun.
ya veysel yapma allasen bu oyunlar s^3 te var ayrıca i must run, tek geçerim
Pikkaccu
Üye
angry birds rio
iyavuzoz
Üye
i must run bende küçücük çalışıyo en sevdiğim oyun pes 2011 speedX
furkanlevent
Üye
edgeeee
dejavu178
Üye
Spiderman, Asphalt 5 ve Dungeon Hunter bence bunlar.
eren3546
Üye
iamber - asphalt 5 - monster pinball vs gerçi symbian tüm oyunları güzel ayrım yapmak bence yanlış olur ...
Şu an n8 telefonum da 68 tane oyun yüklü
caglar b
Üye
tintin ile eternal legacy de iyidir ama cut the rope harika
@@DiAbLo@@
Üye
Sirasiyla tintin, hawx, assassins, asphald6, hero of sparta, fruit ninja, spiderman, transformers, angry birds serileri, red bull x fighters, ibomber ce doodle devil ve god. Bunlar yuklu telefonumda ve hepsi de bitmis vaziyette
tempestshine
Üye
asphalt 6 grafikler ve oynanış güzel.hawk'ı oynamaya çalıştım ama pek çözemedim guitar rock tour java olarak oynamıştım bir ara çok zevkli bir oyunda.yalnız boyutu çok büyük
@@DiAbLo@@
Üye
Hawx coj kolay kardes sensorle oynaniyo ogretebilirim
23palulu23
Üye
diablo öğret ya. Hatta konu bile açabilirsin ben de bilmiyorum çoğu kişi gibi .s