Anket Sizce En Iyi Müzik Calar Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Müzik Çalar?

• Orijinal (Telefonun Kendi Müzik Çaları)

Kullanılan: 13 37.1%
  • PowerAmp

Kullanılan: 12 34.3%
  • PlayerPro

Kullanılan: 3 8.6%
  • Ttpod

Kullanılan: 5 14.3%
  • Winamp

Kullanılan: 2 5.7%
  • Google Play Müzik

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    35
mcnpl4

mcnpl4

Üye
kafayo yemezsem iyi:( recents'i temizledikten sonra apollo'ya girip ev tusuna basinca apollo kapaniyo. telefon kafayi yedi heralde
kafayo yemezsem iyi:( recents'i temizledikten sonra apollo'ya girip ev tusuna basinca apollo kapaniyo. telefon kafayi yedi heralde
final surumunu indirdim sorun kalmadi

Zapizm

Üye
Winamp der imzamı atarım kardeşim :) yakında bende android klübüne giriyorum :D

alical33

alical33

Üye
walkmanı indiriyorum cwm den flashlıcam bakalım note 3 ün müzik çalarından iyimi
apk olarak mümkün değil.
.zip olarak cwmden flashlamanız gerek şu konu işinize yarar:
apk olarak da walkman kurabilirsiniz de basit bir müzik çalardan farkı olmaz, yani walkmanin özellikleri çalışmaz sadece müzik oynatıcısıdır: Walkman 8.0.A.0.4
ben indirdim ama cwm de yüklerken hata veriyor tel rootlu

Mem_et

Mem_et

Üye
bu nasil yapiliyor biri anlatabilir mi?

Invoke

Invoke

Üye
walkmanı indiriyorum cwm den flashlıcam bakalım note 3 ün müzik çalarından iyimiben indirdim ama cwm de yüklerken hata veriyor tel rootlu

Orijinal walkmanın note 3'ün müzik çalarından iyi olduğunu söyleyebilirim ama sonuçta kuracağın şey port. Hata sebebi kullandığın romu deodexed değil, odexed olmasından kaynaklıyor olabilir.

alical33

alical33

Üye
Orijinal walkmanın note 3'ün müzik çalarından iyi olduğunu söyleyebilirim ama sonuçta kuracağın şey port. Hata sebebi kullandığın romu deodexed değil, odexed olmasından kaynaklıyor olabilir.
kurdum ekstradan ses yükseltmek için bişey kurmuştum o iyi olmadı birde walkmanı kurunca stock çalışmıyor kaldırmaya çalışırken telefon çöktü cwm ile yüklenen uygulamalar nasıl kaldırılıyor ?

Invoke

Invoke

Üye
Titanium backup ile sil

0MG90

0MG90

Üye
Winamp Pro tek geçerim

Artles

Artles

Üye
Note 2 kullanırken poweramp + ekolayzır + sennheiser cx 300 ıı ile patlatıyordu beni amma ve lakin kulaklık kayıplara karıştı büyü bozuldu :(

alical33

alical33

Üye
benim telefon çöktü ya bnu kaldırmaya çalışırken nasıl düzeltcem kafayı yemek üzeretim odin hata veriyor

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Sorununuzu konu halinde açarsanız yardimci olacak kişiler olacaktır

Üst Alt