Sizce En İyi Hizmet Veren Gsm Operatörü Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En İyi Hizmet Veren Gsm Operatörü Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    174
¦ ° pî§køpât °¦

¦ ° pî§køpât °¦

Üye
Normalde Turkcell ama en son kampanyalar ile Vodafone....

m.tohan

m.tohan

Üye
kapsama kalitesiyle türkcell ama fiyat ve tarife olarak vodafone

Zegen

Zegen

Üye
bir turkcell li olarak vodafone diyorum kardeşim her kontör yüklediğinde bi aylık 10 TL veriyolar :evet:

Necmati

Necmati

Üye
şimdilik Vodafone..

futbol123

futbol123

Üye
turkcell

gokerank73

gokerank73

Üye
Bence En iyi ve En pahalısı Turkcell

TunaKarahan

TunaKarahan

Üye
8 yıllık vodafone abonesiyim.şimdiyekadar hiçbir kötülüğünü görmedim.Vodafone gibisi asla hiçbirisi olamaz

VuRaLLy34

VuRaLLy34

Üye
TURKCELL:oke:
(2000 senesinden beri TURKCELL'liyim fazla bir zararını görmedim yararı var zararı yok..10 senedir aynı numara ve aynı hattı kullanıyorum :) )

Turkcell'linin Gücü TURKCELL'in Çekim Gücü...:heyo::yuru
Yaşasınnn....
:yuru:ehe:kop:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Turkcell Yumuşak Şekilde Hizmet Veriyor

asi_genc6134

Üye
vodafonda fark var her yönü ile mükemmel turkcel kazık kullanıcılarına acıyorum zavallılar turkcelle bağlan kazığa bide türkiyenin en iyi operatürü diyorlar ilk önce çalışanların maaşlarını versinler sonra konuşsunlar zamında ve hala insanları kazıklamaya devam ediyorlar. İYİKİ VARSIN VODAFONE

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Turkcell + Avea :)

maxirabit

maxirabit

Üye
6yıl önce turkcell hattım vardı sonra avea aldım daha sonra vodafone aldım pek kullanmadım en soon turkcell aldım ama bunlar ön ödemeli hatlardı şimdi sadece turkcel var ön ödemeli,Zaten turkcellin faturalısını kullanmam dilim yandı.Bide vodafone var faturalı ama o da şirket hattı.En iyi değil ama kötünün iyisi turkcell ön ödemeli hat çünkü şehir dışına falan çıkıyorum çekmesin de sorun olmasın diye aldım

asi_genc6134

Üye
vodafone on numara her yönü ile. turkcel kazık kandırıyorlar milleti

Üst Alt