Sizce En İyi Hizmet Veren Gsm Operatörü Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En İyi Hizmet Veren Gsm Operatörü Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    174
DSGNRY

DSGNRY

Üye
SMS gitmedi kontör yükledim kredi kartıyla yüklenmedi telefon çekmiyor sms gelmiyor internet kotası 2 gün önce dolmuş yeni uyarı geliyor .........

bunları yaşatmayan tek sistem TURKCELL'dedir. başka söze gerek yok. yukarıdakilerin hiçbirini yaşamadım 15 yıldır, avea yı da severim tabi kamu kurumu olmaktan çıkarsa çok daha iyi olacaktır. :ehe

Adilx05

Adilx05

Üye
Vodafone......

izmirligenc

izmirligenc

Üye
avea sonra vodafon hc birzaman turkcell

eyup007

eyup007

Üye
en kalite türkcell en kazıkda türkcell

vadofone daha iy igibi geli fiyatlarıyla..

cnrgfb07

cnrgfb07

Üye
Vodafone.50 TL yükle 250 TL hediye gelsin kampanyası

Kingmortall

Kingmortall

Üye
vodafonee

karetaş

Üye
türkesll

kingsfurkan

Üye
tşkrler

Necmati

Necmati

Üye
Turkcell liyim ama bence vodafone :oke:

WastabMan

WastabMan

Üye
Evet AVEA.
Müşteri hizmetleri güzel ve arada bi kötü olsada avea iyidir.

sattt

Üye
En iyi diye bişey yok en kötü sıralamasında 1. Avea 2. Turkcell 3. Vodafone

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Turkcell

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
vodafone şiddetle tavsiye ediyorum hem tarifesiyle he 3g si sms çekme gucu çok çekiyo turkcellin cekmedigi tum yerlerde vodafone cekiyor

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
Bende türkcell genç tarifeyim 30t yüklüyorum 10tl kendisi hediyor(normal kullanabildiğimiz)+15dksı 50rş türkcellilerle+diğer yönlere dksı 40krş+çoğu mağazada indirim daha ne istiyorsunuz bide bana göre sms olsa hemen bitiveriyor :D

Samsun55''

Samsun55''

Üye
vodafone

mu90

Üye
Gençler İçin ( Avea Bidünya ) var Mı Dhaa Ötesi
11.000 Sms :)
her Yöne 20 Dk 50krş

gö_kay

Üye
1.Vodafone live'a giriş bedava.
2.Sms paketlerinde en ucuz 3 tl-50 sms her yöne.
3.Sürekli sorun çıkmıyor kapyalarla ilgili beyanatlar değiştirilmiyor kullanıcılarının başını dertlerle ağrıtmıyor.(Lafım Turkcell'e)
4.Faturalı-Faturasız hatlarlarda sürekli konuşma kampanyaları.

Ve en önemlisi Vodafone eski kullanıcılarını unutmuyor.Her yıl eski kullanıcılar için çeşitli kampanyalar yürütüyor.
Turkcell-Avea kullanıcıyı birkere kendi tarafına çektimi başta basit bi' kampanya veriyor sonra bir halt olduğu yok.

Vodafone alısanız her türlü kazanırsınız ve 3 ay kadar kullanmış olsanız bile eski kullanıcalar için yapılan kampanlardan faydalanırsınız.Hele 1 yıla ulaştımı süre mevcut kampanyalar çok daha fazla kazanırsınız.

Artık daha ne diyelim?

konyarapp

Üye
hiçbiri bir işe yaramaz arkadaşım en iyisi telefon kullanmamak.Ben bundan sonra kullanmıyacagım mesela ;)

gfbtiti

gfbtiti

Üye
hatıım avea ama turkçel bi başka avea kullanma sebebim msj hakkı olayı

xelasbu

xelasbu

Üye
müşteri temsilcisi olarak avea iyi ama sinyal kalitesi kapsama alanı olarak TÜRKcell

Üst Alt