kullanıcıadları
Üye
hiç adı geçmedi gerçi ama beyblade nin ilk sezonunu hiçbirşeye değişmezdim ufakken.sanırım animeden sayılmıyor.
bak bunu ilk kez duyuyorum.bi ihtimal dublajda beyaz ejder demişlerdir diye düşünüyordum.YanlışsınValla ben ilk sezonu ingilizce altyazılı izledim Türkçe'sini bilmiyorum.Bendeki destede de ingilizce doğal olarak.Birebir Türkçe'ye çevirirsem masmavi gözlü gümüş ejder oluyor.Blue Eyes White Dragon (Mavi Gözlü B. Ejder) ile karıştırmayın ^.^ Şu arkadaş ;
bak bunu ilk kez duyuyorum.bi ihtimal dublajda beyaz ejder demişlerdir diye düşünüyordum.
Sayılıyor gayetHangi sezondu bilmiyorum ama sanal dranzer ile dranzer'ın kapıştığı, Kaiba'nın bizimkilerin arasına geri döndüğü, buzlu ortamda geçen bir bölüm vardı.Buzlar parçalanıyordu, Sanal Dranzer bütün gücüne rağmen arkadaşlığa ve orjinal Dranzer'a karşı kaybediyordu.HEHEEEEYT BEEE !!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu olabilir mi acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu olabilir mi acaba
hemen bakayım bendeAHANDA BUUUU
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İngilizce düblajı ne kadar kötüymüş be :/
Onlar Tanrı kartları değil miydi ?
Öyle bir şey hatırlıyorum hatta 3 tane mi ne vardı ejderdi onlardı galibaYoo ?
Ayrıca ben burayı çok epik hatırlıyordum beyblade'de hatta çocukken ağlamaklı olduğumu hatırlarım.KAHRETSİN BU KADAR SIRADAN OLAMAZ !
Öyle bir şey hatırlıyorum hatta 3 tane mi ne vardı ejderdi onlardı galiba
Karıştırdım onu görünce dediklerim buyduAma düblaj düzgün olsa epik hava yakalanılabilirmiş ya :/ Şey kısmı yine güzel WHO ARE WE ? BLADEBREAKERS !!!
İlginç :/ Kai'nin destesinde değil zaten ek DVD'lerde var.Dizisinde yok bu kart
izleyince hatırladım.bu dranzera hayran kalmıştım ufakken benAHANDA BUUUU
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İngilizce düblajı ne kadar kötüymüş be :/
Karıştırdım onu görünce dediklerim buydu
izleyince hatırladım.bu dranzera hayran kalmıştım ufakken ben
Yu Gi de bunlardan biri vardı sanırım kullanmıştı bir bölümde ama hatırlamıyorum işteBunlar Mısır Tanrı kartları aynen ^.^ Ayrıca onların orjinal seriye göre bu şekilde çizilmiş olmaları gerekiyor ?
Birde 2. nesil tanrı kartları var seninkiler onlar galiba.Yeni sezonda yeni isimlerle getiriyorlardı.Eski sezondakiler, çocukluğumuzdakiler, bu aşağıdakiler ama.
Black Dranzer'a hayran kalmayan yoktur herhalde.Süper duruyordu ya
bayaa kullanıldı o kartlar en sevdiğim ra'nın kanatlı ejderhası en sağdakiYu Gi de bunlardan biri vardı sanırım kullanmıştı bir bölümde ama hatırlamıyorum işte
Yu Gi de bunlardan biri vardı sanırım kullanmıştı bir bölümde ama hatırlamıyorum işte
kırmızı slifrer mavi obelisk sarı ra dıYugi'de olan kırmızısıydı.Obeliks'te -mavi olan- Kaiba'da var.Sarı olanda yanlış hatırlamıyorsam Marik'te vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?