Sizce En Iyi Anime Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
hiç adı geçmedi gerçi ama beyblade nin ilk sezonunu hiçbirşeye değişmezdim ufakken.sanırım animeden sayılmıyor.

Sayılıyor gayet :D Hangi sezondu bilmiyorum ama sanal dranzer ile dranzer'ın kapıştığı, Kaiba'nın bizimkilerin arasına geri döndüğü, buzlu ortamda geçen bir bölüm vardı.Buzlar parçalanıyordu, Sanal Dranzer bütün gücüne rağmen arkadaşlığa ve orjinal Dranzer'a karşı kaybediyordu.HEHEEEEYT BEEE !!!

• Beğen
Tepkiler: sehabe2

sehabe2

sehabe2

Üye
Yanlışsın :D Valla ben ilk sezonu ingilizce altyazılı izledim Türkçe'sini bilmiyorum.Bendeki destede de ingilizce doğal olarak.Birebir Türkçe'ye çevirirsem masmavi gözlü gümüş ejder oluyor.Blue Eyes White Dragon (Mavi Gözlü B. Ejder) ile karıştırmayın ^.^ Şu arkadaş ;

bak bunu ilk kez duyuyorum.bi ihtimal dublajda beyaz ejder demişlerdir diye düşünüyordum.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bak bunu ilk kez duyuyorum.bi ihtimal dublajda beyaz ejder demişlerdir diye düşünüyordum.

Olabilir.Bütün özellikleri apayrı ama.Her tur mezarlıktan bir ejder tipi kart geri getirebiliyorsun bununla.Tabi özel bir çağırılış biçimi var, Tuner + dragon type kart istiyor çağırılmak için.Blue Eyes White Dragon ile iyi kombo yapılıyor ama.Bunu getiriyorsun sonra mezardaki Blue Eyes'ı geri getiriyorsun :ehe

sehabe2

sehabe2

Üye
Sayılıyor gayet :D Hangi sezondu bilmiyorum ama sanal dranzer ile dranzer'ın kapıştığı, Kaiba'nın bizimkilerin arasına geri döndüğü, buzlu ortamda geçen bir bölüm vardı.Buzlar parçalanıyordu, Sanal Dranzer bütün gücüne rağmen arkadaşlığa ve orjinal Dranzer'a karşı kaybediyordu.HEHEEEEYT BEEE !!!

şu olabilir mi acaba :D

0MG90

0MG90

Üye
Onlar Tanrı kartları değil miydi ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
AHANDA BUUUU

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İngilizce düblajı ne kadar kötüymüş be :/

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Onlar Tanrı kartları değil miydi ?

Yoo ?

Ayrıca ben burayı çok epik hatırlıyordum beyblade'de hatta çocukken ağlamaklı olduğumu hatırlarım.KAHRETSİN BU KADAR SIRADAN OLAMAZ !

0MG90

0MG90

Üye
Yoo ?

Ayrıca ben burayı çok epik hatırlıyordum beyblade'de hatta çocukken ağlamaklı olduğumu hatırlarım.KAHRETSİN BU KADAR SIRADAN OLAMAZ !
Öyle bir şey hatırlıyorum hatta 3 tane mi ne vardı ejderdi onlardı galiba

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ama düblaj düzgün olsa epik hava yakalanılabilirmiş ya :/ Şey kısmı yine güzel WHO ARE WE ? BLADEBREAKERS !!!
Öyle bir şey hatırlıyorum hatta 3 tane mi ne vardı ejderdi onlardı galiba

İlginç :/ Kai'nin destesinde değil zaten ek DVD'lerde var.Dizisinde yok bu kart :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Ama düblaj düzgün olsa epik hava yakalanılabilirmiş ya :/ Şey kısmı yine güzel WHO ARE WE ? BLADEBREAKERS !!!

İlginç :/ Kai'nin destesinde değil zaten ek DVD'lerde var.Dizisinde yok bu kart :ehe
Karıştırdım onu görünce dediklerim buydu

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Karıştırdım onu görünce dediklerim buydu

Bunlar Mısır Tanrı kartları aynen ^.^ Ayrıca onların orjinal seriye göre bu şekilde çizilmiş olmaları gerekiyor ?

Birde 2. nesil tanrı kartları var seninkiler onlar galiba.Yeni sezonda yeni isimlerle getiriyorlardı.Eski sezondakiler, çocukluğumuzdakiler, bu aşağıdakiler ama.

izleyince hatırladım.bu dranzera hayran kalmıştım ufakken ben :D

Black Dranzer'a hayran kalmayan yoktur herhalde.Süper duruyordu ya

0MG90

0MG90

Üye
Bunlar Mısır Tanrı kartları aynen ^.^ Ayrıca onların orjinal seriye göre bu şekilde çizilmiş olmaları gerekiyor ?

Birde 2. nesil tanrı kartları var seninkiler onlar galiba.Yeni sezonda yeni isimlerle getiriyorlardı.Eski sezondakiler, çocukluğumuzdakiler, bu aşağıdakiler ama.

Black Dranzer'a hayran kalmayan yoktur herhalde.Süper duruyordu ya
Yu Gi de bunlardan biri vardı sanırım kullanmıştı bir bölümde ama hatırlamıyorum işte :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Yu Gi de bunlardan biri vardı sanırım kullanmıştı bir bölümde ama hatırlamıyorum işte :)
bayaa kullanıldı o kartlar en sevdiğim ra'nın kanatlı ejderhası en sağdaki :Dbeybladein ilk sezonuyla ikinci sezonu arasındaki çizim kalitesi çok göze çarpıyor :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yugi'de olan kırmızısıydı.Obeliks'te -mavi olan- Kaiba'da var.Sarı olanda yanlış hatırlamıyorsam Marik'te vardı.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim ve 0MG90

Üst Alt