Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Vay be duygulandımCode Geass bana kalırsa açık ara en iyisi. ALL HAIL LELOUCH !!!!
En hoşuma giden ecchi serileri ; High School DxD, Freezing, Dakara Boku wa H ga Dekinai
En sevdiğin shounen seri ; One Piece
En sevdiğim komedi animesi ; Gintama
En sevdiğim "Code Geass" olmayan seriKısacası 2.'si ) : Bakuman (3 sezon, her sezonu 25 bölüm)
Ayrıca Mirai Nikki, Another, Beck, Great Teacher Onizuka, Elfen Lied, Hellsing Ultimate, Berserk, Death Note, Fullmetal Panic, Ao no Exorcist, Shingeki no Kyojin çok çok iyi serilerdir.Konularına bakın, sevdiğinizi izleyin.
Ayrıca Yu-Gi-Oh! , Pokemon, Digimon, Beyblade'de animedir.Yu-Gi-Oh!'un farklı karakterler ile olmakla beraber animesi devam etmekte.Ayrıca oyun kartlarının satışı, üretimi devam ediyor ki bende de baya sağlam bir deste mevcut, arada turnuvalara gidiyorum ^.^
Evet onu sonradan farkına varmıştım. Ama çok güzelYu-gi-oh subliminal mesajlarla dolu
Yu-gi-oh subliminal mesajlarla dolu
AynenDaha önce bu konuyu kaç milyon kere tartıştım bilmiyorum ama dayanamayacağım.HORUS'UN GÖZÜ ILLUMINATI'YE AİT DEĞİLDİR.AYNI ŞEKİLDE ESKİ MISIR SEMBOLLERİ DE.Antik Mısır Gölge Oyununu konu alan bir animeden ne bekliyordunuz acaba ? İlk sezonun konusu Mısır Tanrıları olduğundan dolayı Mısır sembollerini görmek çok doğal.Size kalsa piramitler, hiyerogriflerde sübliminal mesaj içeriyor.Yu-Gi-Oh!'un diğer serilerini izledin mi bilmiyorum fakat konu Mısır Tanrıları olmadığından onlarda üçgen falan gözükmüyor doğal olarak...
anime diyince aklıma başka birşey geldi
uzun anime izlemek istemediğim için one pieceden uzak duruyorum
bleach in ılk 10 bolumunu ızledım ben gecenlerde belkı sarar da başlarım dıye bağlamadı beni ya.televizyonda bleach izledim geçen gün hiç fena değildi
bleach in ılk 10 bolumunu ızledım ben gecenlerde belkı sarar da başlarım dıye bağlamadı beni ya.
Açık açık hemdeKocaman üçgen kolye ortada göz Anlamadan izlerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?