aspahlt 5 de hiç takılma görmedim ve nfs shift hd nin grafikleri daha iyi yani fazla boyut daha iyi demek değil dimi
ya hakketten donuyomu fahreneit
edit: şimdi tekrar baktım oynadım yok arkadaş yok takılmadı telefon

yaparlarsa neden olmasın , örneğin psp de 1gb lık oyunlar var 32mb ram 333mhz hızıyla oynatıyor(psp) tüm oyunları.. n8 in gerek gpu su gerek ram,işlemci oranları çok daha yüksek psp ye oranla yeterki oyunlar gelsin.
yoksa saydığın özellikler N95'te fazlasıyla var 
psp'nin ekran kartını da hesaba katyoksa saydığın özellikler N95'te fazlasıyla var
![]()
)) ama n8 de 33milyon oynatabiliyor bcm2727 ile hesaplar tutuyor baktım donanım özelliklerine
tabi bizimkisi fantazi yine taş patlasa 300mb lık oyun gelir 
yok wla sampiyon ne shift donuyor bende ne de asphalt 5
iphonecusun galiba zuhaaasana yorum yok sampiyonn N8 i kullanmadgin icin blmiyorsun
![]()

N8'e para verip almak gibi bir hata yaptınız bir de 2011 yılı için KOMİK değerlerde donanıma sahip telefonda o kadar büyük boyutlu yani yüksek donanım gerektiren oyunlar oynamayı mı bekliyorsunuz? Boşuna beklemeyin. O telefonda gerçekten 12 MP kamera olsaydı o fotoğrafları hızlıca işleyebilecek ADAM GİBİ işlemci olurdu. Adam gibi işlemci olunca onu tamamlamak için ADAM GİBİ RAM gerekirdi. Ama hiçbiri yok. Nokia bence mekanik tuşlu telefon üretmeye devam etsin. Anlamadığı akıllı telefon işine girmesin. Çünkü Symbian hiç akıllı bir işletim sistemi değil.
Bu telefonun ne kadar kötü bir telefon olduğunu bir de rakamlarla görün.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hiç iPhone'um olmadı. Yıllarca Nokia telefonları yakından inceleme fırsatı buldum. Yüzlerce telefonu bir arada inceleme fırsatı gibi... Nokia N8'i 2 ay kullandım. İçindeki parçaları da anlatayım sana istersen.
Takım tutar gibi davranıyorsunuz. Küçükken ben de sizin gibiydim. Sahip olduğum telefonu kayıtsız şartsız en iyi görürdüm.
Hiç Galaxy S, Wave, iPhone, HTC Desire, Evo, HD2..... vb. telefonları elinize almadığınız belli oluyor.
Nokia devam![]()
hergun telefon elimde
kamerasi o kadar igrenc cekiyor ki ! yemn ederim benim sattgim N73 vardi o bile daha iyi cekiordu 3.2 megapix. di ztn iphoneun sahibide ole diordu