Sizce de n8 oyunları ileride 600-700 megabayt olacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Hiç iPhone'um olmadı. Yıllarca Nokia telefonları yakından inceleme fırsatı buldum. Yüzlerce telefonu bir arada inceleme fırsatı gibi... Nokia N8'i 2 ay kullandım. İçindeki parçaları da anlatayım sana istersen.

Takım tutar gibi davranıyorsunuz. Küçükken ben de sizin gibiydim. Sahip olduğum telefonu kayıtsız şartsız en iyi görürdüm.

Hiç Galaxy S, Wave, iPhone, HTC Desire, Evo, HD2..... vb. telefonları elinize almadığınız belli oluyor. :)

Nokia devam :)

Sen ne dersen o tamam.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Asphalt'ta; her zaman değil bazı haritalarda, özellikle de Boost kullanınca, kasılmalar meydana geliyor; 2 sebebi var, biri arkada çalışan başka uygulamalar ile beraber RAM ve GPU nun biraz zorlanması, diğeri telefonun güç tasarrufunda olması(GPU'yu bir anlamda kapatıyor bu mod)
Oyundan kaynaklanan sorunlar da olabilir aynı zamanda...
Bu arada asıl konu boyuttu:D 2GB'yi zorlamasını beklerim... zaten şu an 400lere çıkmak üzereler :D

rapman

rapman

Üye
N8'e para verip almak gibi bir hata yaptınız bir de 2011 yılı için KOMİK değerlerde donanıma sahip telefonda o kadar büyük boyutlu yani yüksek donanım gerektiren oyunlar oynamayı mı bekliyorsunuz? Boşuna beklemeyin. O telefonda gerçekten 12 MP kamera olsaydı o fotoğrafları hızlıca işleyebilecek ADAM GİBİ işlemci olurdu. Adam gibi işlemci olunca onu tamamlamak için ADAM GİBİ RAM gerekirdi. Ama hiçbiri yok. Nokia bence mekanik tuşlu telefon üretmeye devam etsin. Anlamadığı akıllı telefon işine girmesin. Çünkü Symbian hiç akıllı bir işletim sistemi değil.

Bu telefonun ne kadar kötü bir telefon olduğunu bir de rakamlarla görün.

sana şöyle bir cevap veriyorum : sadece imzamı oku ( bak altta hemen )

Uruloki

Uruloki

Üye
tamam arkadaşlar rapman gerekli cevabı vermiş boş verin

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen bencede :)

SPLNTR

SPLNTR

Üye
Herşeyi geçtim de, N8'in çektiği fotoğrafları hiç görmedin mi de kamerasına laf atıyorsun Allah aşkına? Galaxy S'in flaşsız 5mp kamerasının daha iyi çektiğini de iddia edersin sen kesin...

hala symbian üzerinden nokia yı kötülemeye çalışan arkadaş ne kadar objektif yaklaştığını bize kamera değerlendirmesiyle gösteriyo forumdaki n8 le çekilen fotoları bi kontrol etsin bence o eline hiç n8 almadı sadece symbianı bildiğiyle konuşuyo ama o da haklı ben olsam ben de uzaktan öyle konuşurum

Lacrymosa

Üye
Laf olsun torba dolsun. Kamera da kamera. Tamam kamerası iyi başka iyi bir özelliği yok. Sıkışınca kamera sıkışınca kamera :ehe

O telefonda 5 Mp kamera olsa ne derdiniz bilmiyorum. :kop:

yilan53

Üye
bu gidişle hiç bişey olmaz burda bütün oyunları bedava indirmeye devam edersek bundan fazlasını beklemek gereksiz olur

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
asphalt 5 in ovi güncellemesiyle gelen sürümünü yükleyiniz kasma vs. yoktur ben siteden indirdiğimde kasıyordu sildim oviyle geleni yükledim kasma yok

Dampierre

Dampierre

Üye
Baylar, ne kadar doğru bilmem ama oyunların kasmasının sebebi oyun motorlarının iyi yapılmamış olmasıdır. Ör: GT Racing hiç kasmazken (en az 30 fps), asphalt 5 çok kasıyor. Bu sorun oyun motorunun güncellenmesiyle rahatlıkla çözülebilecek bir problemdir. mustafakamikaze arkadaşımızın dediği gibi sorun çözülmüş bile. Ovideki yazılım bizim siteye geldiği zaman herkes kasmadan oynayacaktır oyunu. Bir örnek daha vereyim. Crysis oyunu ilk çıktığında grafikleri High ayarlarda çok kasıyordu ve çokta güzel grafikleri yoktu (Very High modu'nu saymıyorum). Crysis Warhead tede aynı (yada çok benzer) grafik motoru kullanıldı, oyun yine kasıyordu. Adamlar Crysis 2 de süper bir oyun motoru yaptı. benim PC Crysis, ve Crysis Warhead'i medium ayarlarda (Crysis 2'ye göre çok kötü grafiklerde) kasmadan oynatabilrken, Crysis 2'yi mutheşem grafiklerle medium da oynatıyor.

Yani düzgün bir oyun motoru geldikten sonra N8'de çok güzel ve kasmayan oyunlar oynarız.

marsharun

marsharun

Üye
Umarım öyle olur. Ben gibi C6-01 kullanıcılarına da biraz birşeyler düşer inşallah..:)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Baylar, ne kadar doğru bilmem ama oyunların kasmasının sebebi oyun motorlarının iyi yapılmamış olmasıdır. Ör: GT Racing hiç kasmazken (en az 30 fps), asphalt 5 çok kasıyor. Bu sorun oyun motorunun güncellenmesiyle rahatlıkla çözülebilecek bir problemdir. mustafakamikaze arkadaşımızın dediği gibi sorun çözülmüş bile. Ovideki yazılım bizim siteye geldiği zaman herkes kasmadan oynayacaktır oyunu. Bir örnek daha vereyim. Crysis oyunu ilk çıktığında grafikleri High ayarlarda çok kasıyordu ve çokta güzel grafikleri yoktu (Very High modu'nu saymıyorum). Crysis Warhead tede aynı (yada çok benzer) grafik motoru kullanıldı, oyun yine kasıyordu. Adamlar Crysis 2 de süper bir oyun motoru yaptı. benim PC Crysis, ve Crysis Warhead'i medium ayarlarda (Crysis 2'ye göre çok kötü grafiklerde) kasmadan oynatabilrken, Crysis 2'yi mutheşem grafiklerle medium da oynatıyor.

Yani düzgün bir oyun motoru geldikten sonra N8'de çok güzel ve kasmayan oyunlar oynarız.

benimde hatam olmuş olabilir bana sanki az bi düzelme gelmiş gibi görünüyodu ancak bu yarış haritasına göre değişiyo sanırım

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
olacak bence hatta 2015 de a gb lik oyunlar çıkıcakmış gameloft dedi orda yazıyodu

cemsidar

cemsidar

Üye
Bence oLmaz hatta bence seneye N8 de C7 de duman oLur. Biraz haberleri takip edin nokia artık Windows Mobile sistemli tel çıkarmaya başlıyacak :) O yüzden sanmam