Soc-DooM33
Üye
PSP'im var ve işlemcisinin hızını biliyorum. PSP'den daha hızlı işlemciye sahip bir telefon (sayısız sayıda var) PSP'deki oyunları açacak diye bir düz mantık geliştirmeniz yanlış.
Ben N8'in günümüz koşulları için berbat özelliklere sahip bir telefon olduğunu söyledim. O kadar para bayılıp almışsınız haliyle toz kondurmazsınız tabii.İleri de telefonların donanım özellikleri hakkında bilgi sahini olursanız N8'in donanımının ne kadar kötü olduğunu anlarsınız. Artık "Bu telefonun Bluetooth'u, 12 MP kamerası, 3G'si, dokunmatik ekranı var" diyerek telefon alınmıyor. Bu şekilde işportacılardan alırsınız.
----
Nokia N8'in iyi bir kamerası var ona bir şey demedik. Tek olumlu yönü o olduğu için her mesajınızda onu belirtiyorsunuz. Kullanmasını bilmedikten sonra dünyanın en güçlü akıllı telefonlarından biri olan Galaxy S'e sahip olsanız da bir şey fark etmiyor.
iPhone 3GS'nin kamerası iyi gibi bir şey demedim. Donanımı N8'den daha performanslı olduğu için iPhone'daki oyunları Youtube'da izleyip "vay be" diyorsunuzdur.
N900 = N8 ikisi de fiyasko.Valla insan iki hatayı üst üste yapar mı ya.
Parana yazık arkadaşım.
![]()
bilader , o kadar para bayilmissiniz diorsun da 1 milyar bayildik iphone 4 alipda 2 milyar mi bayilsaydik

+
yoo ben hicde vay be flan demedim arkadsimda iphone 3gs oyunlarni gordum oynuordum hatta , sen N8 in oyunlarindan haberin yok galiba ?
Youtubedan spiderman videosuna bak baklim N8 in 
İleri de telefonların donanım özellikleri hakkında bilgi sahini olursanız N8'in donanımının ne kadar kötü olduğunu anlarsınız. Artık "Bu telefonun Bluetooth'u, 12 MP kamerası, 3G'si, dokunmatik ekranı var" diyerek telefon alınmıyor. Bu şekilde işportacılardan alırsınız.
Parana yazık arkadaşım.
baksaniza nokia N8 i nasil kotuluyor