Sizce de n8 oyunları ileride 600-700 megabayt olacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
PSP'im var ve işlemcisinin hızını biliyorum. PSP'den daha hızlı işlemciye sahip bir telefon (sayısız sayıda var) PSP'deki oyunları açacak diye bir düz mantık geliştirmeniz yanlış.

Ben N8'in günümüz koşulları için berbat özelliklere sahip bir telefon olduğunu söyledim. O kadar para bayılıp almışsınız haliyle toz kondurmazsınız tabii. :) İleri de telefonların donanım özellikleri hakkında bilgi sahini olursanız N8'in donanımının ne kadar kötü olduğunu anlarsınız. Artık "Bu telefonun Bluetooth'u, 12 MP kamerası, 3G'si, dokunmatik ekranı var" diyerek telefon alınmıyor. Bu şekilde işportacılardan alırsınız.

----

Nokia N8'in iyi bir kamerası var ona bir şey demedik. Tek olumlu yönü o olduğu için her mesajınızda onu belirtiyorsunuz. Kullanmasını bilmedikten sonra dünyanın en güçlü akıllı telefonlarından biri olan Galaxy S'e sahip olsanız da bir şey fark etmiyor.

iPhone 3GS'nin kamerası iyi gibi bir şey demedim. Donanımı N8'den daha performanslı olduğu için iPhone'daki oyunları Youtube'da izleyip "vay be" diyorsunuzdur.

N900 = N8 ikisi de fiyasko. :) Valla insan iki hatayı üst üste yapar mı ya. :D Parana yazık arkadaşım. :)

bilader , o kadar para bayilmissiniz diorsun da 1 milyar bayildik iphone 4 alipda 2 milyar mi bayilsaydik :ehe

+

yoo ben hicde vay be flan demedim arkadsimda iphone 3gs oyunlarni gordum oynuordum hatta , sen N8 in oyunlarindan haberin yok galiba ? :ehe Youtubedan spiderman videosuna bak baklim N8 in :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
parana yazık diyorsun N8 bin tl iphone 4 2bin tl galaxy s 1400 tl ee kim karlı burda gpusu yeter arkadaşım yürü git allah aşkına izlemiş videoları kullanlandığımızı teli bize anlatıyor

webplayer

webplayer

Üye
PSP'im var ve işlemcisinin hızını biliyorum. PSP'den daha hızlı işlemciye sahip bir telefon (sayısız sayıda var) PSP'deki oyunları açacak diye bir düz mantık geliştirmeniz yanlış.

Ben N8'in günümüz koşulları için berbat özelliklere sahip bir telefon olduğunu söyledim. O kadar para bayılıp almışsınız haliyle toz kondurmazsınız tabii. :) İleri de telefonların donanım özellikleri hakkında bilgi sahini olursanız N8'in donanımının ne kadar kötü olduğunu anlarsınız. Artık "Bu telefonun Bluetooth'u, 12 MP kamerası, 3G'si, dokunmatik ekranı var" diyerek telefon alınmıyor. Bu şekilde işportacılardan alırsınız.

Sahip olduğu donanım özelliklerinin sağladığı hız kasıcı bir yavaşlık değil ve kullananlara yetiyor. Kamerasi ve video çekim kalitesi gayet iyi. usb otg, hdmi, dolby digital surround sound gibi ekstra özellikleri var. Bu bir tercih meselesidir. Telefon almak ihtiyaca yöneliktir ve sonucunda bir tercihi getirir. İnsanlar araştırmış düşünmüş ve kendine uygun gördüğü için N8 atmış. Birkaç gün içinde ben de alacağım gönül rahatlığıyla.
Kusura bakma ama bu foruma gelip bu kadar insanın telefonuna b*k atmandaki amacın nedir? Nokia'dan yaran mı var da bu kadar kötülüyorsun?
Sözüm sırf sana değil arkadaşım, bu foruma gelip N8'i kötüleyip samsung apple htc savunucusu olan çok arkadaş var. Arkadaşlar lütfen bırakalım artık bu çocuksu işleri. Yok sizin N8'iniz çok kötü benim Wave'im çok daha iyi falan filan. Çocukken yapılan şeylerdir bunlar "benimki seninkinden daha iyi" mantığı. Sizinki daha iyise eğer, iyi aletlerinizle mutlu olun. Bırakın insanlar da size göre "kötü" aletleriyle mutlu olsunlar. Zaten eğer gerçekten telefonunuz iyi olsa ve %100 memnun olsaydınız buralara gelip telefonunuzu başka telefonlarla kıyaslama, diğer telefonları ezme gibi bir uğraş içerisine girmezdiniz. Meyveli ağacı taşlarlar.
Burası destek forumu, insanların ihtiyaçları için açılmış bir bölüm. Lütfen bırakalım artık bu lüzumsuz işleri...

Uruloki

Uruloki

Üye
ya hadi N8 i anladımda N900 niye fiyasko ne saçmalıyosun ya telefonda linux var be çüş yahu çüş atma bu kadar ya

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
arkadas iphone un sahibi galiba :kop: baksaniza nokia N8 i nasil kotuluyor :ehe

arkadasim sana tek bisey diorum youtube a "nokia n8 spiderman" yaz oyun nasilmis bak bakalm :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
tamam beyler sakin olalım zaten böyle sataşış uyarı alanları çok gördük dediğim gibi videodan gaz alıp çoşuyolar buraya hücum webplayer arkadşımızın dediği burası destek forumu geçelim bunları

--------------- Ekleme ---------------

yok franslizt abi boşver bir baksa bcm2727 nasıl bir gpu onun dediği cihazlardaki gpu ya baksın zaten anlar

Uruloki

Uruloki

Üye
Dünya akıllı telen pazar payları nokia %41 apple %17 rım%15 senin dediğin üreticilerse diğerleri diye grup var orda toplanıp şöyle böyle %20 yapıyor evet nokia sadece türkiyede satılıyor doğrudur

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
dostlar ne yaptınız siz yaw kuduz köpeğe çivili sopayla saldırıyorsunuz ben bu konuyu rahatsızın teki telefon onbirlisi yapsın diye açmadım ki kim rahatsız zaten başlık altında mesaj yzmadan tartışmq açmasından belli bu adam beleşe parisi alsa ne olur

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
haha ne guzel konstun kanka :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
sensayion hazır burdayken bişe sorucam hiç qt sdk bilgin var mı

Trackmania

Trackmania

Üye
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Trackmania, webplayer, Fahrenheit123, franzliszt, bjkstormbjk, Sensation, kralcapan
______________ :D
Neden olmasını isdiyorsunki ilerde olur yani :)

franzliszt

franzliszt

Üye

qt çok uzun iş birgün bunada bulaşıcam maemodan tutun symbiana kadar desteği var ama sitesinde gerekli şeyleri indirip biraz denemek lazım zahmetli bence :) kimse daha bulaşamadı :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Galiba bana sordunuz. Kullanıcı adı yanlışta :) . Qt bilgim yok. Ama qt ile hem Symbian'da hem de MeeGo'da aynı uygulamalar çalışacak. Bunu söyleyebilirim. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
evet t yerine y ye basmışımda sonuçta N8 le yazıyorum

aras248

aras248

Üye
ya bu bada da android de nova modern combat gibi fps oyunları var..bizimkinde neden yok??

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
600 700 megabaytlıık oyunlarıı ne yapacaksıın pc de oyna

webplayer

webplayer

Üye
Tabiki diğer telefonların da N8'den üstün yanları var. Ancak N8'in de üstün yanları var. Özellikler çalıntı çırpıntı ne farkeder sonuçta o özellik var mı var gerisi boş zaten teknolojide çoğu şeye birileri öncülük eder yenilik getirir ve ötekiler de o yeniliği kullanır...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Ben su milletimizdeki var olan gercekleri dalga ya almalarını beni sınır ediyor.kabul edin artık sunu Nokia özentilik yaparak biryerlere geliyor .eskiden yani 3310 zamanı bazılarının bilcegini zannetmiyoim cogu 15yasindan küçük insanlar iste o zaman Nokia harbiden piyasinin en iyi markasi herkes nokiasi olanlar hava atardi abarti oldu ama olsun :)be arkadas geldi su lanet akıllı telefonla güzelim Nokia Affalladi vallaha :(
Ciddi birsey sorucam bu c6-01 neden bu kadar hassas fikri olan varmı çekmiyor demiş bı arkadas uydurmayı pek seviyormuş :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar düşünce belirtmeniz başka, ifade hürriyetinin ötesine geçerek karşınızdaki kişiyi tahrik ve tahkir etmeniz ayrı şeylerdir.

Lütfen sadece düşüncelerinizi açıklayın. "Senin dünyadan haberin yok, yolunacak kazsın" gibi aşağılayıcı ifadelerden kaçının.
Zaten saygı diye bir şeyin kalmadığı konuda hepten çizgisini aşan lacrymosa arkadaşımız uygunsuz konuşmadan dolayı 3 puan uyarı cezası almıştır.

Bu arada 18 senelik bir arkadaşım bugün telefon etti bana. Avukat olmam dolayısıyla açtığı dava konusunda yardım istedi.
Arkadaşım N8 almış ve bozuk çıkmış. Değiştirmek istediğinde bayiden "N8'lerde genel olarak bir sorun olduğuna" dair bir cevap almış ve ürünü geri alan bayi yeni bir telefon vereceğini söylemiş.

Bayi 30 gündür yeni telefon vermediğinden dolayı arkadaşım da bedel iadesi talebiyle dava açtı.

N8 hakkında böyle bir söylenti var, doğrudur-yanlıştır bilemem, bugün yaşadığım bir olay olması dolayısıyla paylaşayım dedim. He telefon güzel mi, bana sorarsınız oldukça güzel. Size de iyisi denk geldiyse güle güle kullanın derim. Sonuçta kimse araştırmadan, karşılaştırmadan bu kadar parayı saçmaz. Alıyorsa onun beğenilerine ve ihtiyaçlarına karşılık veriyor demektir. Gerisi bizi ilgilendirmez.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
İste yorumun babası teşekkür ederim admin bu cocuklar insanlarla nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar.