Sizce Bu Takas Kârlı Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Bu Takas Kârlı Mı ?
az önce telefonumu takas ettim 27.11.2013 fatura kesim tarihi tükcellden alınma cihaz. kvk lıydı bazı şahıslar türkcellden faturasına ek alıyor. nakite çevirmek için satıyor. cihazı yanlış değilsem 1600 - 1700 e aldık (telefoncuda çalışıyorum) bugün htc one aldım 1 aylık kutu garanti fatura note 3 ü verdim 600 TL de para aldım. karlı bi takasmı sizce

şimdi de LG g2 alıcam sıfır :d

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bir yerde okudum manavgat'ta telefoncu da çalışıyorum diyordunuz heralde. Neredeyse bir çoğunu da tanıyorum zaten daha gecen ay köprünün uzantisinda olan bir dükkan da sifir n8 800 tl ye satmaya calışılıyordu,ben internette bile bu fiyata olmaz dedigin de Tutup internettekilerin boş kutu yada çakıl gönderme gibi alakasız cümleler kuruyordu. O yüzden zaten 1000 liralık telefona 300-400 tl fiyat bicilen tek yerlerdir. Eğer aynı telefonu almak isterseniz de size sifir fiyatindan 20-40 tl gibi bir fiyat verip ürünün 2. elini satarlar.
Bahsettiginiz fiyatlari vermezsiniz calisan olsaniz,cünkü merkezde ki bazi telefoncu dükkan sahiplerini taniyorum. Dediğim gibi siz daha ya bu islerde yenisiniz yada calismayada olabilirsiniz.
Tutupta o kadar parayi vermezler sonucta bir cogu hurda telefonu bile satma derdine dusmusken okadar bir para cebinden cikarmazlar ama sizden alirlar okadar parayi.

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Bir yerde okudum manavgat'ta telefoncu da çalışıyorum diyordunuz heralde. Neredeyse bir çoğunu da tanıyorum zaten daha gecen ay köprünün uzantisinda olan bir dükkan da sifir n8 800 tl ye satmaya calışılıyordu,ben internette bile bu fiyata olmaz dedigin de Tutup internettekilerin boş kutu yada çakıl gönderme gibi alakasız cümleler kuruyordu. O yüzden zaten 1000 liralık telefona 300-400 tl fiyat bicilen tek yerlerdir. Eğer aynı telefonu almak isterseniz de size sifir fiyatindan 20-40 tl gibi bir fiyat verip ürünün 2. elini satarlar.
Bahsettiginiz fiyatlari vermezsiniz calisan olsaniz,cünkü merkezde ki bazi telefoncu dükkan sahiplerini taniyorum. Dediğim gibi siz daha ya bu islerde yenisiniz yada calismayada olabilirsiniz.
Tutupta o kadar parayi vermezler sonucta bir cogu hurda telefonu bile satma derdine dusmusken okadar bir para cebinden cikarmazlar ama sizden alirlar okadar parayi.

hocam dükkan tam olarak köprüyü geçince solda hemen(antalya tarafından alanya tarafına giderken)

telefon almadan önce pm atılsın daha önce de dedim her türlü yardımcı olurum. şuan manavgatta en uygun fiyatı biz veriyoruz en uygun fiyatada biz alıyoruz. hatta iş yeri sahibi müşterilere de diyor. git dolaş bu fiyattan aşağı bul ben sana 50 tl aşağısına vericem gibi. tezgah olsun diye değil gerçekten de uygun fiyatlarımız. iş yerini büyütüyor. o yüzden bayağı indirime girdi ikinci eller. sıfır cihazlarda fazla kâr etmiyor 30 tl falan kalıyor maksimum.

Son düzenleme:
nokia_belle

nokia_belle

Üye
hocam dükkan tam olarak köprüyü geçince solda hemen(antalya tarafından alanya tarafına giderken)

hocam 1 aylık htc one ı 1100 tl ye saydık + 600 tl de nakit aldık toplam 1700 e geldi. LG G2 aldım 1400 TL ye yaklaşık geliş fiyatına diyeyim 10 tl falan kaldı dükkana. kalanı da pc falan aldım baya elektronik araç falan borcum vardı borcumdan düşürttüm.

telefon almadan önce pm atılsın daha önce de dedim her türlü yardımcı olurum. şuan manavgatta en uygun fiyatı biz veriyoruz en uygun fiyatada biz alıyoruz. hatta iş yeri sahibi müşterilere de diyor. git dolaş bu fiyattan aşağı bul ben sana 50 tl aşağısına vericem gibi. tezgah olsun diye değil gerçekten de uygun fiyatlarımız. iş yerini büyütüyor. o yüzden bayağı indirime girdi ikinci eller. sıfır cihazlarda fazla kâr etmiyor 30 tl falan kalıyor maksimum.
Başarı, önceden tek dükkandı orası zaten sahibide göbekli,manavgatlı hatta şu cümleyi de ekler " manavgatta en fazla telefon elin de olan benim,başka dükkanlar da bu kadar cep telefonu olmaz" taniyorum, tanıdığımdan zaten dedim. İstanbula falan telefon gönderiyor,telpa bayiliği yapiyor. Bazı aldığı telefonlar kutulu tam aksesuarliysa onu bir süre el altinda bekletir yada en cabuk onu elinden cikarir,eger kutusu,aksesuarı hatta faturasi yoksa onu bastati cekmeceli camlı yere koyar.Alırken,aksesuarlari da varsa iyi olur der müşteri istiyor der. Satarken sadece çin malı şarj aleti verir fatura sorulduğun da,hallederiz der. Nerdeyse herşeyini biliyorum onun yaptıgının neyse.

Üst Alt