Sizce Benim Bilgisayarım Windows 7 yi kaldırır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SinanManU

SinanManU

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Benim Bilgisayarım Windows 7 yi kaldırır mı ?
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Ram: 1 GB
Ekrankartı: Nividia 9500gt 1GB 128 Bit
HDD: 160 BG
Birde bu özelliklerle oyun oynaya bilirmiyim

Symbianize

Symbianize

Üye
Win 7 kurma bence ram en az 2 olmali

famemonster16

famemonster16

Üye
Hayır 2gb ram olması gerekmiyor. Windows'un sitesinde en az 1gb ram yazıyor. Ayrıca bilgisayarının çalıştırıp çalıştırmayacağına windows 7 yükseltme danışmanı diye bir program vardı sanırım. Windowsun sitesinden indirebilirsin.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Kurabilirsin fakat ram konusunda kullnacagin windows 7 surumune gore ve uygulama/programlara gore darbogaz yasarsin. imkanin varsa ram minimum 2 gb yada anakartin destekliyorsa 4gb'a yukseltirsen sorun teskil etmez.
Gelelim oyun konusuna; ne oynamak istedigine bagli :) Guncel oyunlarda problem yasarsin ve tad alamazsin.

lgkg300

lgkg300

Üye
windows 7 home premium kur 32 bit (x86) rahat çalışır.

SinanManU

SinanManU

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler
:tşk:

Dereck

Dereck

Üye
Bu özellikte bir makinayı oyun - grafik işlemleri dışında kullanmak daha mantıklı olur. Aynı özellikte bende var ofis amaçlı kullanıyoruz. Rami yükseltsen bile işlemcide bir yere kadar götürür yeterli sayılmaz

codblackops2

codblackops2

Üye
Hayır 2gb ram olması gerekmiyor. Windows'un sitesinde en az 1gb ram yazıyor. Ayrıca bilgisayarının çalıştırıp çalıştırmayacağına windows 7 yükseltme danışmanı diye bir program vardı sanırım. Windowsun sitesinden indirebilirsin.
2 gb ram var bende şu an 600 mb'ını windows 7 kullanıyor .

aslında 1 gb ram düşük kalmış o sisteme 2 yada 4 olsa süper olurdu

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu özellikte bir makinayı oyun - grafik işlemleri dışında kullanmak daha mantıklı olur. Aynı özellikte bende var ofis amaçlı kullanıyoruz. Rami yükseltsen bile işlemcide bir yere kadar götürür yeterli sayılmaz
benim evimdeki bilgisayar 1 gb ram 256 mb ekran kartı ve caleron işlemciye sahip ama ben bunu bile oyun amaçlı kullanıyorum, birde ödev :D
ilerde süper bir bilgisayar olmalı bende... :)

Dereck

Dereck

Üye

benim evimdeki bilgisayar 1 gb ram 256 mb ekran kartı ve caleron işlemciye sahip ama ben bunu bile oyun amaçlı kullanıyorum, birde ödev :D
ilerde süper bir bilgisayar olmalı bende... :)

valla ona bakarsan bende pentium makinayı oyun amaçlı kullanıyorum bütün call of dutyleri rahat oynuyorum ama nedir makinaya yazık düşük makinaları bu şekilde zorlamak iyi değil.i serisi bi kasa toplarsın fazla kasmadan rahat rahat oynarsın

u_cosar

u_cosar

Üye
kaldırır ama ram i attırmalısın

15097

15097

Üye
Starter, Home Basic ve Home Premium rahat çalışır.Ben Home Premium öneririm :oke:

PriveT

PriveT

Üye

Arkadasim Win-7 cok rahat calisir bu sistemde. Bircok oyunu da oynarsin. Inaniyorumki xpye gore daha da memnun kalacaksin. Ha tabi rami yukseltebilirsen biraz daha rahat edersin.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Win 7 kurma bence ram en az 2 olmali

500mbda da çalışır. :D o ideal gereksinim. Sorun şu ki win7 kabak gibi 400mb ram yiyiyor :D 1gb ramli pc ye kurarsan boş da ortalama 500mb ram kalır. Oyunlarda sıkıntı yaratır...

abandonware

abandonware

Üye
benim bir pc vardı:

* 2.0 GHz dual core (çift çekirdek)
* ati radeon x1550 (idi harhalde) 1 gb ekran kartı (128 bit)
* 1 gb ram

buna win 7 kurdum fena değildi fakat bazen takılabiliyordu... sonra 2 gb ram taktım fıstık gibi oldu bir sorun yaşamadım vede aynı oyunları aynı şekilde oynadım.. tavsiyem win 7 professional x86

- - - Eklendi - - -

500mbda da çalışır. :D ...

512 mb nin altındaysa kurulumu dahi yapmıyor..

KENGERLI_OGLU

Üye
bendekinin rami 4gb idi ama pc gitti 32-bit idi simdi 64-bit yukleye bilirmiyim

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş ben 3 g ramle kullanıyorum hemde ultimate i git vatandan yada başka bi yerden 20-30 tl ye 2 gb rem daha al toplam 3 olsun ayrıca ekran kartı iyi ben 64 bit kartla laptopda crysis 1 i takılmadan oynuyodum sen mediumda rahat oynarsın ;)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
benim bir pc vardı:

* 2.0 GHz dual core (çift çekirdek)
* ati radeon x1550 (idi harhalde) 1 gb ekran kartı (128 bit)
* 1 gb ram

buna win 7 kurdum fena değildi fakat bazen takılabiliyordu... sonra 2 gb ram taktım fıstık gibi oldu bir sorun yaşamadım vede aynı oyunları aynı şekilde oynadım.. tavsiyem win 7 professional x86

- - - Eklendi - - -

512 mb nin altındaysa kurulumu dahi yapmıyor..

Emin misin? Bir arkadaşın pc sinde ram 400 lerde bişeydi. Win7 attım sorunsuz bir şekilde kuruldu. Hiç bir sorunda yok. :D

PriveT

PriveT

Üye
bendekinin rami 4gb idi ama pc gitti 32-bit idi simdi 64-bit yukleye bilirmiyim

Hocam 32 bit isletim sistemi her bilgisayara kurulur ama 64 bit isletim sistemini kurabilmen icin islemcinin 64 bit olmasi lazim.

Emin misin? Bir arkadaşın pc sinde ram 400 lerde bişeydi. Win7 attım sorunsuz bir şekilde kuruldu. Hiç bir sorunda yok. :D

400 Mblik rami nasil toparlayabilmis hayret. Benim bildigim oyle bir ram yok. Bence o bahsettigin ram 512 mb.`tir ama biryerdeki kullanimdan dolayi 400`e dusmustur. Yoksa boyle bir uretim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...