İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Ram: 1 GB
Ekrankartı: Nividia 9500gt 1GB 128 Bit
HDD: 160 BG
Birde bu özelliklerle oyun oynaya bilirmiyim
Guncel oyunlarda problem yasarsin ve tad alamazsin.teşekkürler
![]()
2 gb ram var bende şu an 600 mb'ını windows 7 kullanıyor .Hayır 2gb ram olması gerekmiyor. Windows'un sitesinde en az 1gb ram yazıyor. Ayrıca bilgisayarının çalıştırıp çalıştırmayacağına windows 7 yükseltme danışmanı diye bir program vardı sanırım. Windowsun sitesinden indirebilirsin.
benim evimdeki bilgisayar 1 gb ram 256 mb ekran kartı ve caleron işlemciye sahip ama ben bunu bile oyun amaçlı kullanıyorum, birde ödevBu özellikte bir makinayı oyun - grafik işlemleri dışında kullanmak daha mantıklı olur. Aynı özellikte bende var ofis amaçlı kullanıyoruz. Rami yükseltsen bile işlemcide bir yere kadar götürür yeterli sayılmaz

benim evimdeki bilgisayar 1 gb ram 256 mb ekran kartı ve caleron işlemciye sahip ama ben bunu bile oyun amaçlı kullanıyorum, birde ödev
ilerde süper bir bilgisayar olmalı bende...![]()
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Ram: 1 GB
Ekrankartı: Nividia 9500gt 1GB 128 Bit
HDD: 160 BG
Birde bu özelliklerle oyun oynaya bilirmiyim
Win 7 kurma bence ram en az 2 olmali
o ideal gereksinim. Sorun şu ki win7 kabak gibi 400mb ram yiyiyor
1gb ramli pc ye kurarsan boş da ortalama 500mb ram kalır. Oyunlarda sıkıntı yaratır...
500mbda da çalışır....
benim bir pc vardı:
* 2.0 GHz dual core (çift çekirdek)
* ati radeon x1550 (idi harhalde) 1 gb ekran kartı (128 bit)
* 1 gb ram
buna win 7 kurdum fena değildi fakat bazen takılabiliyordu... sonra 2 gb ram taktım fıstık gibi oldu bir sorun yaşamadım vede aynı oyunları aynı şekilde oynadım.. tavsiyem win 7 professional x86
- - - Eklendi - - -
512 mb nin altındaysa kurulumu dahi yapmıyor..

bendekinin rami 4gb idi ama pc gitti 32-bit idi simdi 64-bit yukleye bilirmiyim
Emin misin? Bir arkadaşın pc sinde ram 400 lerde bişeydi. Win7 attım sorunsuz bir şekilde kuruldu. Hiç bir sorunda yok.![]()