Sizce 4 Çekirdekli Cihazlardan Hangisi Satış Patlaması Yapar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratvemine

muratvemine

Üye
LG Optimus 4X HD
Okurken tüylerim ürperdi. :D Yılın bombası

frisby77

frisby77

Üye
HTC One X diye düşünüyorum. Özellikle androidli cihazlar arasında HTC Sense arayüzüyle markalaşmış olmasından olayı hem de donanımı da boşlamamasından dolayı HTC nin ayrı bir yeri var. Samsung S3 içinse daha ortada belirli hiç bir şey olmadığı için bir şey söylemek zor. LG ise hep söylenildiği gibi çıkardığı telefonları başıboş bırakıyor. Diğer Çin markaları ise bence önemsenmeye değmez özellikle Türkiye de.

Türe

Türe

Üye
D.haber. 'de inceleme videosu var ve inceleme sonunda pil sadece 11 saat dayanabiliyor

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşım bu kadar saçmalık olamaz 11 saat ne ? Sürekli birşeyler oynarlarsa tabiikide olur yada arka planda çalışırsa. D.haberi tam izlemedim sonunu netim yavaşdıda o kısmı görmedim ama sanırsam arkaplanda açık bişiler vardı. Abartılıyor sanırım pil ömrü. İnanılmaz bişey. Bir model uçak bile bir depo yakıtla 1-3 saat arası uçurabilirsin.

Türe

Türe

Üye
Arkadaşım bu kadar saçmalık olamaz 11 saat ne ? Sürekli birşeyler oynarlarsa tabiikide olur yada arka planda çalışırsa. D.haberi tam izlemedim sonunu netim yavaşdıda o kısmı görmedim ama sanırsam arkaplanda açık bişiler vardı. Abartılıyor sanırım pil ömrü. İnanılmaz bişey. Bir model uçak bile bir depo yakıtla 1-3 saat arası uçurabilirsin.

Zaten o 11 saat gunluk veri alisverisi butun islerini yaparken ki pil omru |-)

aleranol

aleranol

Üye
oha buna az mı diyolar? Bn c7 ile 2-3 saat müzik dinlerken nete giriyorum bide 1saat kada oyun oynuyorum pil %10-%20 de kalıyor eğer öyleyse ben hemen alim.

Türe

Türe

Üye
O zaman senin c7 de problem var :hmmm

Türe

Türe

Üye
Ama onlar sadece veri alisverisini acip oyle inceliyorlar muzik dinlemek falan yok yani ekstra olarak sadece veri alisverisi var

aleranol

aleranol

Üye
ben zaten sürekli netteyim. Ya bu arada miaik saatini yanlış yazmışım. Yaklaşık 8-9 saat müzik dinlerim :D imternette geceyle birlikte 4 saat kadar.

---------- Eklendi @ 00:54:37 ---------- Yazıldı @ 00:53:40 ----------

şu an teldeyim mesela arada yanlış yazdığım yerlerde oluyor

Artles

Artles

Üye
S3 şüphesiz.

aleranol

aleranol

Üye

Aynen oyle abi bataryasi vasat

sanki abartılıyor bataryası o kadar da vasat olamaz hesaplarsak ekran pil vs. Yine en az 3 saat hd bi oyun oynayabilmen gerekir diye düşünüyorum. Ama eğer gerçekten öyleyse bilemeyeceğim :S Gerçi kullanan bilir anca.

Türe

Türe

Üye

sanki abartılıyor bataryası o kadar da vasat olamaz hesaplarsak ekran pil vs. Yine en az 3 saat hd bi oyun oynayabilmen gerekir diye düşünüyorum. Ama eğer gerçekten öyleyse bilemeyeceğim :S Gerçi kullanan bilir anca.

ben galaxy nexus da kullandım ve onun ekranı da super amoled hd idi ama şarjı gayet iyi dayanıyodu

Astrosman

Astrosman

Üye
S3.

aleranol

aleranol

Üye

ben galaxy nexus da kullandım ve onun ekranı da super amoled hd idi ama şarjı gayet iyi dayanıyodu

görmüşündür belki bi arkadaş bi kınuda link vermişti 10000 mah ekstra güçvarmış one x için alırsam onunla alırım 25dolar falandı ebayda

klongs

klongs

Üye
10000 mahmi oha akü mü bağlıyorsun :D

PriZm

PriZm

Üye
saçmalamayın fakedir o.10000 mahlık bataryamı olur? en fazla o 4000 civarındadırki bu bile abartı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...