Samimi olarak söylüyorum su an icin hic biri. S3 ne olucagini bilmedigimiz icin degerlendirmeye almaya gerek yok zaten.
2 Tane Cin cihazi belirli ülkelerde ve magazalarda satiliyor pazarlama ve büyük düsünme sanslari yok su an icin piyasada sadece Htc one var cihaz gereksiz yere boyutu uzatmis ve ince tasarimli ama bir o kadarda korumasiz bir alet kirma sansiniz cok yüksek Bootlader kilitli ve root olayi care bulunamazsa garantiden cikiyor.
Lg icin ise sorun farkli Lg müsteriye saygisizlik yapiyor ama aslinda güzel ürünleri var yazilim alaninda 2 3 milyon dolar senelik harcamaktan korkmasa ve ürünlerini güncellese cok iyi ürünleri olan bir firma.
Sony zaten 4 cekirdkeli ürünü yok ayni sekilde alttan son cikan aleti 5 cm uzatmanin mantigini cözemedim.
Moto ayni sekilde pek cok ülkede satisi yapilmiyor, Bootlader kilitli Google satisi sonrasi belirsiz.
Malesef isin gercegi Samsung harici Apple zorluyacak bir tane bile firma yok. Sony yenilikci özelligini kaybetmis, Motorola belirsizlik icinde, Lg kaliteli ürün ama kalitesiz yazilim destegi ve yalan, HTC bootlader kitleyip garantiden kaldirmaya kalkmak ve eski basarilarinin üstüne yatma derdinde iste birde geriye Panasonic, sharp gibi Japon firmalari kaliyorki onlarda varsa yoksa Japonya pazari, Cin firmalarini saymiyorum bile malesef üst düzey tel alaninda pazar payi büyük olmasina ragmen Moto, Lg, Sony saymaya gerek yok geriye HTC ve Samsung kaliyor HTc sebebleride belirttim zaten.
Tabiki buraya Asus, Acer, Dell gibi firmalarida ekliyebiliriz ama onlarinda magaza ve pazarlama satislari internet harici yok gibi o yüzden degerlendirme almiyorum.