Sizce 4 Çekirdekli Cihazlardan Hangisi Satış Patlaması Yapar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi

Huawei Ascend D Quad

HTC One X

LG Optimus 4X HD

Samsung Galaxy S III

ZTE ERA

aleranol

aleranol

Üye
tabiikide one x ama pil sorununu çözerlerse. Çünkü sense 4.0, android 4.0, 8mp süper hızlı kamera ve şu anda süper amoled gibi ekrandan her yönüyle daha üstün bir 720p ekranı var. Lg de çok iyi ama one x daha bi sıcak bakıyor :) zte den bahsetmeyelim bile :) ama samsung s3 hangi özelliklerle gelir bilinmez. Ya şu anki bütün 4 çekirdekliler gibi gelicek yada gekmeyecek :) Bir telefona 2gb ram koymak kadar saçma bişey olamaz. Adam aynı anda kaç uygulama açacak ki? 100 mü 200 mü? 1gb ram le yetinemeyenler varsa çok yazık ben 256mbnin kullanılabilir 130 mbsiyle yetiniyom hatta artıyo. Bu sebepten bana kalırsa one x,s3 ve optimus satılır diğerleri şek ilgi görmez. Bu 3 ünden de one ile s3 diye düşünüyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
KEsinlikle Galaxy SIII. Daha tanıtılmadan bile milyonlarca alıcısı var. :oke:

PriZm

PriZm

Üye
S3.

klongs

klongs

Üye
aslında s3 ün cortex a15 tabanlı çift çekirdekle gelmesi bekleniyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Siii

Türe

Türe

Üye
Lg optimus 4x hd ve galaxy s3

mancukya

Üye
Samimi olarak söylüyorum su an icin hic biri. S3 ne olucagini bilmedigimiz icin degerlendirmeye almaya gerek yok zaten.
2 Tane Cin cihazi belirli ülkelerde ve magazalarda satiliyor pazarlama ve büyük düsünme sanslari yok su an icin piyasada sadece Htc one var cihaz gereksiz yere boyutu uzatmis ve ince tasarimli ama bir o kadarda korumasiz bir alet kirma sansiniz cok yüksek Bootlader kilitli ve root olayi care bulunamazsa garantiden cikiyor.
Lg icin ise sorun farkli Lg müsteriye saygisizlik yapiyor ama aslinda güzel ürünleri var yazilim alaninda 2 3 milyon dolar senelik harcamaktan korkmasa ve ürünlerini güncellese cok iyi ürünleri olan bir firma.
Sony zaten 4 cekirdkeli ürünü yok ayni sekilde alttan son cikan aleti 5 cm uzatmanin mantigini cözemedim.
Moto ayni sekilde pek cok ülkede satisi yapilmiyor, Bootlader kilitli Google satisi sonrasi belirsiz.

Malesef isin gercegi Samsung harici Apple zorluyacak bir tane bile firma yok. Sony yenilikci özelligini kaybetmis, Motorola belirsizlik icinde, Lg kaliteli ürün ama kalitesiz yazilim destegi ve yalan, HTC bootlader kitleyip garantiden kaldirmaya kalkmak ve eski basarilarinin üstüne yatma derdinde iste birde geriye Panasonic, sharp gibi Japon firmalari kaliyorki onlarda varsa yoksa Japonya pazari, Cin firmalarini saymiyorum bile malesef üst düzey tel alaninda pazar payi büyük olmasina ragmen Moto, Lg, Sony saymaya gerek yok geriye HTC ve Samsung kaliyor HTc sebebleride belirttim zaten.
Tabiki buraya Asus, Acer, Dell gibi firmalarida ekliyebiliriz ama onlarinda magaza ve pazarlama satislari internet harici yok gibi o yüzden degerlendirme almiyorum.

• Beğen
Tepkiler: klongs
[alikan]

[alikan]

Üye
Samsung Galaxy serisi ile kendine kemik bir kullanıcı kitlesi oluşturduğu için, mutlaka s3 çıktığı zaman hatırı sayılır bir satış rakamına ulaşacaktır. Ancak HTC' nin son 3 yıldaki önlemez çıkışı bu yıl kendini biraz yavaşlattığı için ellerini daha çabuk tutup ilk 4 çekirdek çıkarıp hatta ilk tegra 3 işlemciyi telefona entegre ederek iyi iş çıkardılar. Bench testlerinde de hatırı sayılır rakamlara ulaşan bir telefon One X, ancak bir ürünü ne kadar güzel yapmaya çalışsanızda pazarlama ve satış stratejisi o ürünü yapmak kadar önemlidir. İşte bu anlamda HTC'nin biraz daha yolu var ve zayıf kalıyor. Eğer çıkardığı yeni amiral ürünlerinin arkasında sapsağlam durursa adından söz ettirmeye devam eder diye düşünüyorum. LG'nin bir telefon markası olarak ne kadar tutulacağı zaten görünen bir durum ne yaparsa yapsın belirli bir yüzdeyi aşacağını pek sanmıyorum en azından ülkemizde. Zira bir telefon çıkarmakla işin bitmediği telefona özgü bir ara yüz adını markalaştıran kullanıcı ara birimi olması gerekliliği işi başaran markalardan görünüyor.

aleranol

aleranol

Üye
vallahi one x in reklamı çok güzel ben başka hiçbişeyde böyşe iyi reklam görmedim:) hele adam o hızla telefonu düşürmüyorya helal olsun :kop:

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Ya Bence Huawei düşük fiyat yüksek performans Düşüncesini devam ettirirse ürünlerini avrupa pazarında iyi satar diye düşünüyorum Yazılım desteğinide iyi yaparsa tabi bide ortadoğu pazarına açılması bence daha iyi olur satışlarını arttırmak ve kendini kanıtlamak için

aleranol

aleranol

Üye
türkiyeye gelirmiki sence?

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Bence Gelir Kendini Kanıtlamak için Avrupa pazarına açılır

aleranol

aleranol

Üye
bize gelir de fiyat :) en az 1600 olur vergilerle x(

__xXx__

__xXx__

Üye
bunları laptop soğutucu ile kullanmak lazım

simasher

simasher

Üye
samsung da iphone gibi sunacaklarını bilmeden alacak fanboylar oluşturduğu için açıkcası korkuyorum ben s3 ün içinde geleceklerden. Bu şekilde olması sebebiyle inşallah s3 hayal kırıklığına uğratmaz bizi.

İstediği kadar özellik olsun markası önemli cihazın dolayısı ile htc ve samsung arasında bir çekişme olur diye düşünüyorum ben.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
s2 kullanıcıları değişiklik olsun diye s3 alır. ama 4 çekirdekli olduğu için değil yani.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
One X çok etkileyici bi cihaz olmuş bu sayılanlardan birini alacak olsam kuşkusuzca One X diyorum

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Ben Ya Htc One X Yada Huawei Ascend D Quad Diyorum

Samsung Galaxy S III ün donanımını güçlendirecekler Ama Dış Görünüşte hep aynı samsung şöyle farklı tasarımlar göresi geliyo insanın böyle olmazki

ibrother

ibrother

Üye
inşallah bize de en kısa zamanda gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...