Öneri Sizce 2013'ün En Kral Telefonu Hangisiydi - Neden ?

siz tokat hızını seçin o atsın
arkadaşımda 5s var 5ten daha kaliteli izlenim veriyor elinize verseler nefessiz kullanırsınız çamur atmayın şimdi
Görmediğim cihaza neden çamur atayım ki? Sadece arkadaşımın söylediği şeyi söyledim burda kimse 2 buçuk milyarlık aletle 1000 liralık taş çatlasa 2000 liralık androidi kıyaslama hatasına zaten düşmez

MaxipmaN

Üye
dandik derken sanırım kasadan bahsetmiştir ben de büyük konuşmiyim de ikisini ele alıp bakmak gerek tabi

lumia 1520
oppo n1
lg g2

Tepkiler: mehsevim ve -Börteçine-

Artles

Üye
5S kullanıcısı olarak
G2 diyorum.
Ama bu 5S'den iyi oldugu anlamina gelmez malumunuz insanlarimizin biraz gözünün boyanması kolay ve fiyatida uygun olunca

Tepkiler: mehsevim
dandik derken sanırım kasadan bahsetmiştir ben de büyük konuşmiyim de ikisini ele alıp bakmak gerek tabi
Bilmiyorum artık kendisi tam ayfoncu yenisi çıksın hemen alıyor steve jobsun anne kızlık soyadına kadar biliyor o derece ayfoncu 5s çok dandik diyor başka birşey demiyor neden bilmiyorum

Artles

Üye
Bilmiyorum artık kendisi tam ayfoncu yenisi çıksın hemen alıyor steve jobsun anne kızlık soyadına kadar biliyor o derece ayfoncu 5s çok dandik diyor başka birşey demiyor neden bilmiyorum

İlginc gercekten :S

Kişisel olabilir 5ten tek artısı parmak izi o da onu kurmak falan bi sürü iş boşuna o kadar para verdim falan diyordu

Invoke

Üye
Büyük fark yok. Biraz kamera iyileştirmesi, 64 bit A7 işlemci, bir de ek M7 var, parmak izi... =P Tamam, tek fark parmak izi değil, 5S biraz daha hızlı ama fark büyük değil.

Türe

Üye
Note 3 , G2 ve Gmd

Artles

Üye
Büyük fark yok. Biraz kamera iyileştirmesi, 64 bit A7 işlemci, bir de ek M7 var, parmak izi... =P Tamam, tek fark parmak izi değil, 5S biraz daha hızlı ama fark büyük değil.

Farkı 1-2 sene sonra daha rahat anlayabilirsiniz..Sıkıntı yapmayın

Bu Yılın En Baba Telefonu Lg G2'ydi Ben Bile S4 Kullanıcısıyım Telefona Hayran Kaldım

Tepkiler: mehsevim