avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
S-IV,Samsung
S-IV,Samsung
yok ya
note'lar samsung'un geçmişine baktığımızda S'lerden daha iyi oluyor bak ben boyutu karıştırmıyorum zaten konuyuda öylesine canım sıkıldığı için açtım
boyutu karıştırırsak note 3 alanı döverler çünkü adamlar en az 6 inç ten bahsediyorben donanım olarak diyorum
Beyler demedi demeyin. S4 5 inç olacak ve o noktada kalacaklar veya gene 4.8 inç olarak gelecek daha fazla büyümez... Bence de samsung gene götürür
bende genelinde diyorum.
Note 3 eğer 6" den büyük olursa (ki 6.5" olacak bence) o telefon fazla satılmaz.
hatta S4'de S-Pen desteği gelecek diyorlar.ee? Note serisinin ne anlamı kaldı o zaman..
burada bir sürü mantıksızlık var..
şahsen S4 5" den daha büyük olursa almam.çünkü bu ekran boyutunun sınırı olmayacak gibi.onun yerine Nexus 5 yada yakın donanımlı HTC alırım
Htc damgayi vuracak gorursunuz
Bence Samsung götürür abi
htc son sözü söyleyecek emin olun
bi yerde okumuştum LG düşünebilen telefon üreticekmiş
Lumia 950 ()
Samsung'dan ya da Apple'dan bekliyorum iyi bi şeyler. SIII çoğu kullanıcı için eksiksiz, ama iPhone 5 böyle değil. Apple daha öne çıkacak bence.
bu gidişle ufak bir plazma yapacak samsung... samsungun modeli cook fazla.. htc ise az.. htc nin az ve öz olduğunu düşünüyorum.. sağlam cihazlar çıkarıyor kerata lar
- - - Eklendi - - -
gerçi nokia da hiç belli olmaz. birden hiç ummadık bir çıkış yapabilir windows ile. malum nokia nin geçmişi parlak..
Ben tegra 4e bel bağladım ama not3de olabilir.
her zaman diyorum yine diyeyimen iyi telefon yoktur.kisinin isteklerine,ihtiyaclarina karsilik veren cihaz en iyidir bence.benim icin en iyi telefon htc'den gelecek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?