Bir önceki alıntıladığın cümlenin orijinal konumunun üstünde yazdığın iletiden bahsediyorum. Peki.
Topal Pire Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bir önceki alıntıladığın cümlenin orijinal konumunun üstünde yazdığın iletiden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla ... Peki.
-qarapapaq-' Alıntı: Bir önceki alıntıladığın cümlenin orijinal konumunun üstünde yazdığın iletiden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla ... Peki.
ModX Moderator Revengeful' Alıntı: Emekli Yönetici.. yaşlandık yahu rütbe bile beyaz Genişletmek için tıkla ... Yok be abi daha gençmişsin Ben daha yaşlı biliyodum
Revengeful' Alıntı: Emekli Yönetici.. yaşlandık yahu rütbe bile beyaz Genişletmek için tıkla ... Yok be abi daha gençmişsin Ben daha yaşlı biliyodum
Ozan Admin Revengeful' Alıntı: Emekli Yönetici.. yaşlandık yahu rütbe bile beyaz Genişletmek için tıkla ... Şekillendirelim o zaman biraz MaxiCep, emekçiyi sever.
Revengeful' Alıntı: Emekli Yönetici.. yaşlandık yahu rütbe bile beyaz Genişletmek için tıkla ... Şekillendirelim o zaman biraz MaxiCep, emekçiyi sever.