şerbetci
Üye
Siz olsaydınız hangi laptopu alırdınız?(oyun için genellikle)
Merhaba arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım siz olsaydınız hangisini daha uygun bulurdunuz. Alacağım laptopta arsıra internete giricem(facebook-forumlar felan). Laptopta oynayacağım oyunlar: [pes 2012//fifa 2011-2012//mass3 effect//cs 1.6 online//metin2//call of duty modern warfare 3//need for speed underground 2//live for speed//nfs carbon]. Oyunlar bunlar arkadaşlar. Bilindik oyunlar. Ya bu oyunları rahat kaldırabilecek hele ki donma felan yapmayacak ve internette rahat dolştıracak bir laptop arıyorum. Buldum 2 tane. Ama karar veremedim. Sizce hangisi dediğim özelliklere uygun bir laptop.
LENOVO Z580 =
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HP PAVİLİON G6 2109ST =
LENOVO Z580 =
| Özellikler | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
HP PAVİLİON G6 2109ST =
| Özellikler | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|