Benim tercihim HTC One X olurdu. Beats Audio, 1.5 ghz dört çekirdekli işlemci, 720x1280 ile gerçek HD çözünürlük, 8 mp kamera ki HTC'nin ne kadar iyi kameraya sahip olduğuna şahit oldum baya etkileyiciydi, bence çok harika bir cihaz. Çocuk gibi telefonda sabah akşam oyun oynamayız elbet ama Android 4.0 ile gelmesi oyun/uygulama yönünden de son derece tatmin edici düzeyde olduğunu gösteriyor.
Teşekkürler dostum.farklı bir forumdaki buna benzer bir anket linkini göstereyim sizeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu fark iki forumun nekadar farklı yapılanma ve farklı kişilerden olduğununda bir ispatı
aman adminler başka forumun reklamını felan sanmayın.anketlerin herzaman doğruyu göstermediğini ve çoğu kişi kendi görüşleri çoğunlukta olduğu forumlarda zaman geçiriyor vargısına varıyorum.bilmem yanlılıyormuyum
Sıkı adamsın vesselam, eyvallah...kardeşim verdiğin linkle bu konunun hiç alakası yok. Neden anlatayım hemen.. Gökçen abinin başlığına bakarsan SİZ OLSANIZ yazıyor yani sizin tercihiniz hangisidir diyor.. Ve ilk mesajda ben telefonda şunu kullanırım şu olsun şu olmasın bu lazım diye belirtmemiş yani mecburen herkes kendi beğenilerine göre seçim yapıyor..

adam kaklıkardeşim verdiğin linkle bu konunun hiç alakası yok. Neden anlatayım hemen.. Gökçen abinin başlığına bakarsan SİZ OLSANIZ yazıyor yani sizin tercihiniz hangisidir diyor.. Ve ilk mesajda ben telefonda şunu kullanırım şu olsun şu olmasın bu lazım diye belirtmemiş yani mecburen herkes kendi beğenilerine göre seçim yapıyor..

Kafam karıştı Lumia 900 wp8 almayacak mı?sen iyisi mi hazir butceyi de arttirdin wp8 ve iphone5 i bekle kardeşim.
Kafam karıştı Lumia 900 wp8 almayacak mı?
Ya abi bu haberleri okumuştum ama yinede içimde bir ümit gelir umudu vardı... Çok üzüldüm be...almayacak wp7.8 gelicek lumia900 e

Ya abi bu haberleri okumuştum ama yinede içimde bir ümit gelir umudu vardı... Çok üzüldüm be...![]()
Tamam abi beklemekte fayda var o zaman... Teşekkürler ilgin için Kemal abim...
uzulucek bir durum yok bence zaten donanim olarak engeller vardi yazilim olarak getirileri wp7.8 ile verilecek. Tabi geliştirici konferansinda belirtilenler dişinda hala uzerinde calişilan bir sistem oldugunu wp pazarlama başdirektoru de soyledi. Yani wp7.8 henuz son halini almadi gelsin bakalim neler getiricek

Fatih Kemal abiminde yazmış olduğu gibi wp8 bekleme kararı ha aldım ha alacağım. Bakalım gidişat ne gösterecek...karar verdinmi Gökçen abi ?