Siz olsanız hangisini alırdınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi?

• Nokia Lumia900

Kullanılan: 10 20.4%
  • Samsung Gs3

Kullanılan: 20 40.8%
  • Htc One x

Kullanılan: 3 6.1%
  • İphone 4s

Kullanılan: 16 32.7%

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
1.gs3
2.onec
3.4s
4.lumia900

xPaSHax

xPaSHax

Üye
s3 alırdım sonra 4S e gecerdım suanki gibi :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Benim tercihim HTC One X olurdu. Beats Audio, 1.5 ghz dört çekirdekli işlemci, 720x1280 ile gerçek HD çözünürlük, 8 mp kamera ki HTC'nin ne kadar iyi kameraya sahip olduğuna şahit oldum baya etkileyiciydi, bence çok harika bir cihaz. Çocuk gibi telefonda sabah akşam oyun oynamayız elbet ama Android 4.0 ile gelmesi oyun/uygulama yönünden de son derece tatmin edici düzeyde olduğunu gösteriyor.

açıklama için teşekkürler kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
61semih

61semih

Üye
farklı bir forumdaki buna benzer bir anket linkini göstereyim size

bu fark iki forumun nekadar farklı yapılanma ve farklı kişilerden olduğununda bir ispatı

aman adminler başka forumun reklamını felan sanmayın.anketlerin herzaman doğruyu göstermediğini ve çoğu kişi kendi görüşleri çoğunlukta olduğu forumlarda zaman geçiriyor vargısına varıyorum.bilmem yanlılıyormuyum

sataer

Üye
kardeşim verdiğin linkle bu konunun hiç alakası yok. Neden anlatayım hemen.. Gökçen abinin başlığına bakarsan SİZ OLSANIZ yazıyor yani sizin tercihiniz hangisidir diyor.. Ve ilk mesajda ben telefonda şunu kullanırım şu olsun şu olmasın bu lazım diye belirtmemiş yani mecburen herkes kendi beğenilerine göre seçim yapıyor..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
farklı bir forumdaki buna benzer bir anket linkini göstereyim size

bu fark iki forumun nekadar farklı yapılanma ve farklı kişilerden olduğununda bir ispatı

aman adminler başka forumun reklamını felan sanmayın.anketlerin herzaman doğruyu göstermediğini ve çoğu kişi kendi görüşleri çoğunlukta olduğu forumlarda zaman geçiriyor vargısına varıyorum.bilmem yanlılıyormuyum
Teşekkürler dostum.

- - - Eklendi - - -

kardeşim verdiğin linkle bu konunun hiç alakası yok. Neden anlatayım hemen.. Gökçen abinin başlığına bakarsan SİZ OLSANIZ yazıyor yani sizin tercihiniz hangisidir diyor.. Ve ilk mesajda ben telefonda şunu kullanırım şu olsun şu olmasın bu lazım diye belirtmemiş yani mecburen herkes kendi beğenilerine göre seçim yapıyor..
Sıkı adamsın vesselam, eyvallah...:tebessüm:

theposies

theposies

Üye
adam kaklı :)

theposies

theposies

Üye
:d:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar kesildi yahu... :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sen iyisi mi hazir butceyi de arttirdin wp8 ve iphone5 i bekle kardeşim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ya abi bu haberleri okumuştum ama yinede içimde bir ümit gelir umudu vardı... Çok üzüldüm be...:(

uzulucek bir durum yok bence zaten donanim olarak engeller vardi yazilim olarak getirileri wp7.8 ile verilecek. Tabi geliştirici konferansinda belirtilenler dişinda hala uzerinde calişilan bir sistem oldugunu wp pazarlama başdirektoru de soyledi. Yani wp7.8 henuz son halini almadi gelsin bakalim neler getiricek

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi

uzulucek bir durum yok bence zaten donanim olarak engeller vardi yazilim olarak getirileri wp7.8 ile verilecek. Tabi geliştirici konferansinda belirtilenler dişinda hala uzerinde calişilan bir sistem oldugunu wp pazarlama başdirektoru de soyledi. Yani wp7.8 henuz son halini almadi gelsin bakalim neler getiricek
Tamam abi beklemekte fayda var o zaman... Teşekkürler ilgin için Kemal abim...:tebessüm:

theposies

theposies

Üye
karar verdinmi Gökçen abi ?

cardanadam

cardanadam

Üye
bencede bekle arkadaşım bende bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt