codblackops2
Üye
İphone 4s 64 GB![]()

Çakıl mavisi galaxy s3 . Rengi de süper

İphone 4s 64 GB![]()

Güzel renkmiş eyvallah...
Çakıl mavisi galaxy s3 . Rengi de süper![]()
tamamen duygusal (Varda bunlar şimdi ekran boyutunu büyüttükçe fiyatını da büyütürler![]()
) yani konu 
s3 en iyisi iphone 4s ve lumia onex ve s3 ün yanından geçemez

iphone u iphone yapan ios ile donanımın ilişkisi zaten
ikinci samsung derdim neden çünkü görüyorumki glbencmarkda 4 çekirdeğine rağmen iphone4s le aynı performansı veriyor hatta iphone4s in değerleri daha yüksek çıkıyor bunu androide bağlıyorum artı dış malzemesi plastik olduğu halde diğer cihazlara göre elde daha ucuz duruyor bir türlü anlamadım gitti bu hafflik uğruna malzeme kalitesinin ucuz kullanılmasını.samsung bunu değiştirirse daha fazla sataryapma yas3 en iyisi iphone 4s ve lumia onex ve s3 ün yanından geçemez
bir girde glbncmarkın testlerine bak.açda bir nova3 dene ozaman birde 4s de dene neresinden geçtiğini görürsün 
tamamen duygusal () yani konu
![]()

Benim için önemli olan anket sonucu olacak...s3 en iyisi iphone 4s ve lumia onex ve s3 ün yanından geçemez

iphoneu bilmenm ama nova 3 bilmem ne orbitti benim s2de çok rahat çalışıyo nalamadım ne deiğiniiphone4s diyorum oyun diyorum eğlence diyorum yazılımın yetenekleri diyorum
gpu sunu yazmamışlar tabloda ben yazayım ,sgx543m2 kullanıyor çift çekirdekli gpu her çekirdek başına 200mhz basıyor bu gpu zaten oyunlarda kasmaması ve yüksek fps ler almasının nedenide buiphone u iphone yapan ios ile donanımın ilişkisi zaten
ikinci samsung derdim neden çünkü görüyorumki glbencmarkda 4 çekirdeğine rağmen iphone4s le aynı performansı veriyor hatta iphone4s in değerleri daha yüksek çıkıyor bunu androide bağlıyorum artı dış malzemesi plastik olduğu halde diğer cihazlara göre elde daha ucuz duruyor bir türlü anlamadım gitti bu hafflik uğruna malzeme kalitesinin ucuz kullanılmasını.samsung bunu değiştirirse daha fazla satar
- - - Eklendi - - -
yapma yabir girde glbncmarkın testlerine bak.açda bir nova3 dene ozaman birde 4s de dene neresinden geçtiğini görürsün
![]()
bide samsung dış malzeme kalitesiz diyorsunuz düşünce paramparça olan samsung değil iphone bakın bir videoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adamlardaki rahatlığa bak ya... 
Furkan anket görünüyor mu?
Evet,mobilden anketi bende gördüm ama oylama yapamadım.pc ye geçince anca
mobilden anket sonuclari gorunuyor ama ankete katilanamiyor.