Siz olsanız hangisini alırdınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi?

• Nokia Lumia900

Kullanılan: 10 20.4%
  • Samsung Gs3

Kullanılan: 20 40.8%
  • Htc One x

Kullanılan: 3 6.1%
  • İphone 4s

Kullanılan: 16 32.7%

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sataer

Üye
geri kalanlar mobil abi. Bkz; ben

tapatalk

tapatalk

Üye
s3 en iyisi iphone 4s ve lumia onex ve s3 ün yanından geçemez

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone4s diyorum oyun diyorum eğlence diyorum yazılımın yetenekleri diyorum :)
gpu sunu yazmamışlar tabloda ben yazayım ,sgx543m2 kullanıyor çift çekirdekli gpu her çekirdek başına 200mhz basıyor bu gpu zaten oyunlarda kasmaması ve yüksek fps ler almasının nedenide bu :) iphone u iphone yapan ios ile donanımın ilişkisi zaten :) ikinci samsung derdim neden çünkü görüyorumki glbencmarkda 4 çekirdeğine rağmen iphone4s le aynı performansı veriyor hatta iphone4s in değerleri daha yüksek çıkıyor bunu androide bağlıyorum artı dış malzemesi plastik olduğu halde diğer cihazlara göre elde daha ucuz duruyor bir türlü anlamadım gitti bu hafflik uğruna malzeme kalitesinin ucuz kullanılmasını.samsung bunu değiştirirse daha fazla satar

- - - Eklendi - - -

s3 en iyisi iphone 4s ve lumia onex ve s3 ün yanından geçemez
yapma ya :D bir girde glbncmarkın testlerine bak.açda bir nova3 dene ozaman birde 4s de dene neresinden geçtiğini görürsün :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
phasan

phasan

Üye
4S alırdım

tapatalk

tapatalk

Üye
iphone4s diyorum oyun diyorum eğlence diyorum yazılımın yetenekleri diyorum :)
gpu sunu yazmamışlar tabloda ben yazayım ,sgx543m2 kullanıyor çift çekirdekli gpu her çekirdek başına 200mhz basıyor bu gpu zaten oyunlarda kasmaması ve yüksek fps ler almasının nedenide bu :) iphone u iphone yapan ios ile donanımın ilişkisi zaten :) ikinci samsung derdim neden çünkü görüyorumki glbencmarkda 4 çekirdeğine rağmen iphone4s le aynı performansı veriyor hatta iphone4s in değerleri daha yüksek çıkıyor bunu androide bağlıyorum artı dış malzemesi plastik olduğu halde diğer cihazlara göre elde daha ucuz duruyor bir türlü anlamadım gitti bu hafflik uğruna malzeme kalitesinin ucuz kullanılmasını.samsung bunu değiştirirse daha fazla satar

- - - Eklendi - - -

yapma ya :D bir girde glbncmarkın testlerine bak.açda bir nova3 dene ozaman birde 4s de dene neresinden geçtiğini görürsün :)
iphoneu bilmenm ama nova 3 bilmem ne orbitti benim s2de çok rahat çalışıyo nalamadım ne deiğini

- - - Eklendi - - -

bide samsung dış malzeme kalitesiz diyorsunuz düşünce paramparça olan samsung değil iphone bakın bir video

theposies

theposies

Üye
nokia sağlamlıktır . Takoz ne alaka anlamadım .Nokia 3310 üretmiyor artık :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
nokia ya yazık ::d:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
bide samsung dış malzeme kalitesiz diyorsunuz düşünce paramparça olan samsung değil iphone bakın bir video
:hmmm adamlardaki rahatlığa bak ya... :off:

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;Jf1fRu9YgfE]http://www.youtube.com/watch?v=Jf1fRu9YgfE&feature=player_detailpage[/video]

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone 4S

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
cyber

cyber

Üye
eskiden yapılabiliyodu şimdi nolduysa artık olmuyo site yöneticilerinden rica etsekte düzeltseler iyi olur

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Benim tercihim HTC One X olurdu. Beats Audio, 1.5 ghz dört çekirdekli işlemci, 720x1280 ile gerçek HD çözünürlük, 8 mp kamera ki HTC'nin ne kadar iyi kameraya sahip olduğuna şahit oldum baya etkileyiciydi, bence çok harika bir cihaz. Çocuk gibi telefonda sabah akşam oyun oynamayız elbet ama Android 4.0 ile gelmesi oyun/uygulama yönünden de son derece tatmin edici düzeyde olduğunu gösteriyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Acilen düzeltilmesi gerekli bence de... :hmmm

theposies

theposies

Üye
evet düzeltilir inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt