Tavsiye siz nokia nin yerinde olsanız ne yapardınız?

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
Nokia, Apple gibi klas duruşunu bozmayan, Android gibi açık kaynakla kapıları sonuna kadar açan, Samsung gibi hem donanımı güçlendirip hem de pazarlama stratejisinde ucuzluğu ön plana alan rakiplerine karşı kendinde tek başına rekabet edecek cesareti göremedi. Tümden yıkılmaktansa Microsoft gibi sağlam bir limana yanaşarak kendince hem varlığını devam ettirme hem de rekabet edebilme şansı yakaladı.
Nokia kendince doğru bir pazarlama stratejisiyle hareket etmiş olsa da, Apple gibi inatla ve kararlılıkla markasının ve işletim sisteminin arkasında dursaydı, zaten kazanmış olduğu güvenle birlikte kendini yenilemeyi başarabilirdi; elbette başında Steve Jobs gibi birisi olsaydı...
Nokia Symbian'ı açık kaynaklı hale getirmeye de cesaret edemedi çünkü böyle bir tercihin gerek güvenlik gerekse maddi getiri açısından avantajlı olmayacağında karar kıldı.
Son söz: Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Boşverin; takılın kafanıza göre...
iyi güzel yazmışsın çoğu doğru olsa da bunun konu ile alakası yok konu başlığında siz olsanız denmiş fakat sen olayı farklı yerlere çektin :) burada biraz mizahi yorumlar yapılmış bu da kafamıza göre takıldığımızı gösterir. :)ben nokia nın yerinde olsam normandy ( NOKİA ANDROİD) telefonları bir an önce çıkarırım. :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Adalı_009 ve yusufgiderim

kcr

Üye
iyi güzel yazmışsın çoğu doğru olsa da bunun konu ile alakası yok konu başlığında siz olsanız denmiş fakat sen olayı farklı yerlere çektin :) burada biraz mizahi yorumlar yapılmış bu da kafamıza göre takıldığımızı gösterir. :)

Madem takılacağız, o zaman; Nokia'nın yerinde olsaydım, bir kereye mahsus Symbian cihazını getirene son model bir Nokia cihaz takas imkanı sunardım:)

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
Madem takılacağız, o zaman; Nokia'nın yerinde olsaydım, bir kereye mahsus Symbian cihazını getirene son model bir Nokia cihaz takas imkanı sunardım:)

bence yeterli olmaz symbian telefon getirene 2 hatta 3 tane son model telefon verirdim çünkü bi biz alıyoruz nokiayi yani zor günlerinde herzaman yanlarında olduk :) :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Eduardo58

Eduardo58

Üye
Ben de olsam Windows Phone' a geçerdim ama Symbian' a da desteği kesmezdim. En azından üç ayda bir yazılım güncellemesi ve popüler oyunları getirirdim. Bizim gibi binlerce Symbian kullanıcısı var ve hepimiz mağdur duruma düşürüldük... Yazıklar olsun Nokia! Bi' daha üstüne para verseler Nokia almam. :naughty: :kro2: :sahan::birak:

• Beğen
Tepkiler: yusufgiderim

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
şimdi hava durumu gitti yakında telefonu açamak belkide şimdiden kapanıp açılmaya başladı. Bu cihazlara wp güncellemesi şart yani

dmatias

Üye
elopu önce yatırır öperdim sonra kovardım

Adalı_009

Üye
Bir daha nokia mı aman aman!!!!!!

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
nokia nin wp sini hiç denemedim zaten bende c6-01 var bozulana kadar kullanırım. 3 5 tane güzel hd oyun var küçük oyunlar var program yönünden zengin kamera 8 mpsl. Yetiyor yani ama artık nokia ya güvenip yeni ürün alınırmı bunu düşünmek gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
apple ı satın alıp yeni telefonları ios ile çıkarırdım :ehe
(uçmayın o kadar :ehe )

• Beğen
toprak00

toprak00

Üye
Symbian candır :p

technocu1

Üye
nokianın android telefon çıkarması androidi haksız yere çok güçlü duruma getirirdi. Nokia asla android telefon üretmemeli.

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
aynen

• Beğen
Tepkiler: Adalı_009
ozakin70

ozakin70

Üye
Tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkaracaksin :D diye bir soz vardir ya iste aynen oyle yapcakti yani win8 e bulasmayip android uzerinde calisacakti zaten müthis kalitede cihaz cikariyordu bide android koydumu iphone gibi satardı tmm mego yu unutmamak lazim ama onu ayaga kaldirmak zordu belki androidin yaninda 2. Ozellikl olarak verebilirdi yani pcdeki gibi oturumu kapatip androidten megoya veya tam tersi....

• Beğen

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
tabi ya baktın köşeye sıkıştın adam üstüne geliyor illa diyor ben buna tecavüz edecem başka yolu yok bunun işini görmeden gitmem diyorsa önce adama bakarsın nasıl iyi yaparmi dakikalar açımi geçer bunları hesaplarsin eğer azbişey zevk alacağına inanıyorsan hemen suyuna gidecen gel aşkım kollarına al beni ama biraz nazik ol deyip en azindan acının şiddetini azaltırsin ve birazda kendin zevk alabilirsin. Nokia bunu yapmalıydı

Üst Alt