Siyah Ölüm, Beyaz Yaşam... Siyah-Beyaz MERTLİKTİR...

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
10 Ocak 2009 Cumartesi

GAZİANTEPSPOR: 0- BEŞİKTAŞ: 1

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenerek puanını 12'ye yükseltti ve grubu lider olarak tamamladı.

:islik :islik :islik

Yarı Finalde Görüşürüz.. :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Her zaman her yerde görüşebiliriz :naughty:
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali oldu bu :ehe

Buradaki Maçı Nasıl Verdik Aklım Almıyor..
İddaa'ya Banko Gaziantepspor İşaretlemiştim.. :)

Kıyağımız Olsun Bu Maç..
Yarı Finalde Rövanşlı Eleme Maçları Daha Güzel Olacak.. :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :ehe :ehe

iremm

iremm

Üye

:ehe:ehe:ehe int. gezinirken gördüm çok hoşuma gitti :naughty: pylşıyım dedim :deal: :ehe:ehe

lovestar

lovestar

Üye
hoşuna gidebilir ama bir anlam taşımıyor.pcden bi çıktı alıp arka planda alex veya carlos fotoğrafı verip bizde pekala fener için aynısını yapabilir.anlamadığım nokta galatasaraya sataşıyosunuz ezeli düşmansınız tmm.beşiktaşla alıp veremediğiniz ne.her beşiktaşla ilgili açılan konuda bir sürü fbli nöbetçi sazanın ne işi var...:@

teomaxi

teomaxi

Üye

iremm

iremm

Üye
hoşuna gidebilir ama bir anlam taşımıyor.pcden bi çıktı alıp arka planda alex veya carlos fotoğrafı verip bizde pekala fener için aynısını yapabilir.anlamadığım nokta galatasaraya sataşıyosunuz ezeli düşmansınız tmm.beşiktaşla alıp veremediğiniz ne.her beşiktaşla ilgili açılan konuda bir sürü fbli nöbetçi sazanın ne işi var...:@

:hmmm yap kardeşim sana yapma diyen mi var? burada şakalaşıyorum arkadaşımla buna da mı izin yok?

Ayrıca sazan fln ağır ol bakalım herşeyden önce karşında bi bayan olduğunu unutma!;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok alıngansın gören de senin şahsına söz söylenmiş zannedecek..
Gereksiz..:oke:

lovestar

lovestar

Üye
gerekli olup olmadığını sana sorduğumu hatırlamıyorum arkadaşım.bayanda bayan gibi davransın ona göre muamele görür...

Netsky

Netsky

Üye

iremm

iremm

Üye
sabır! kardeşim konunun muhattabı sen değilsin bnm msj yazdığım kişi belli! Alperen... bi sorun varsa o bana yazsın sana ne oluyor? ayrıca ...bayan gibi davransın derken? haa yani bjk ye laf ettik (ki oratada bi laf yok mizahi açısdan bi resim)diye bayan gibi davranmadık ilginç!ne diyeyim böyle bir yaklaşım pes!

Anıl Umut

Emekli Yönetici

Galiba bu kadar yeter..:yuru

G.se

Üye
güzel ve komik

Üst Alt