Mustafa Furkan
Üye
10 Ocak 2009 Cumartesi
GAZİANTEPSPOR: 0- BEŞİKTAŞ: 1
Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenerek puanını 12'ye yükseltti ve grubu lider olarak tamamladı.
![]()
![]()
![]()
Yarı Finalde Görüşürüz..

10 Ocak 2009 Cumartesi
GAZİANTEPSPOR: 0- BEŞİKTAŞ: 1
Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenerek puanını 12'ye yükseltti ve grubu lider olarak tamamladı.
![]()
![]()
![]()

Her zaman her yerde görüşebilirizYarı Finalde Görüşürüz..![]()

Her zaman her yerde görüşebiliriz
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali oldu bu![]()

int. gezinirken gördüm çok hoşuma gitti
pylşıyım dedim
![]()
![]()

hoşuna gidebilir ama bir anlam taşımıyor.pcden bi çıktı alıp arka planda alex veya carlos fotoğrafı verip bizde pekala fener için aynısını yapabilir.anlamadığım nokta galatasaraya sataşıyosunuz ezeli düşmansınız tmm.beşiktaşla alıp veremediğiniz ne.her beşiktaşla ilgili açılan konuda bir sürü fbli nöbetçi sazanın ne işi var...![]()
yap kardeşim sana yapma diyen mi var? burada şakalaşıyorum arkadaşımla buna da mı izin yok?Çok alıngansın gören de senin şahsına söz söylenmiş zannedecek..hoşuna gidebilir ama bir anlam taşımıyor.pcden bi çıktı alıp arka planda alex veya carlos fotoğrafı verip bizde pekala fener için aynısını yapabilir.anlamadığım nokta galatasaraya sataşıyosunuz ezeli düşmansınız tmm.beşiktaşla alıp veremediğiniz ne.her beşiktaşla ilgili açılan konuda bir sürü fbli nöbetçi sazanın ne işi var...![]()

Aynenİçimiz karardı be o ne öyle, cenazede gibi hissettim kendimi.
![]()