Siyah n8 vida renkleri farklı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madmax55

madmax55

Üye
    Konu Sahibi
Siyah n8 vida renkleri farklı
Merhaba arkadaslar siyah n8 telefonumun sag ve sol tarafındaki vida renkleri farlı fotaraf cekme tusunun altındaki vida sarı öbür taraf beyaz sizdede öylemi.

orcthesorc

orcthesorc

Üye
Ben siyah n8 kullanıcısı olarak,vidaların gövde rengi yani siyah olduğunu söylemek istiyorum

madmax55

madmax55

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın resmi internet sitesindeki siyah n8 resimlerine baktım oradada vidalar beyaz bak simdi iyice kafam karıstı cin malımı yoksa benim n8.

dkircali

Üye
gri kasanın üzerindeki vidalar gri-füme renkte, siyah kasadakiler parlak gri, metalik yani. En azından bende böyle

madmax55

madmax55

Üye
    Konu Sahibi
Youtube'da baktım siyah n8 lerin vidaları beyaz ama benim kafama takılan fotograf tusunun altındaki vida hafif sarı baska siyah n8 kullanan arkadaslar cevap yazarsa sevinirim.

kahhro

kahhro

Üye
kardeşim bendede foto çekme tuşunun altındaki vida beyaz biraz dışarıda sendede aynımı benimde aklıma takıldı.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
arkadaşlar bu kadar takılmayın derim altı üstü küçük bir vida çok dikkat çekeceğini sanmıyorum. ayrıca ''acaba benimki çin malı mı'' yorumunu okurken güldüm :D servise verdiysen oradaki eleman vidayı değiştirme gereği duymuştur ve o vidayı takmış olabilir

hardistortion

Üye
ikiside siyah bende

Febris

Febris

Üye
arkadaşımın n8 de siyah n8 gri vida

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar vidaya da bu kadar takmayın ya:) farklı fabrikalarda üretilen ürünlerin vidaları farklı olabilir bu gayet doğal.birinin farklı diğerinin farklı olması da şöyle açıklanabilir, elbette o fabrikalarda sonsuz sayıda vida yok bittikçe sipariş ediliyodur ve yeni gelen mallar biraz farklı renkte çıkmıştır ve sana şanstan biri farklı diğeri farklı çıkmış:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt