badmus
Üye
-
Konu Sahibi
-
ederim çok işime yarayacak....
O kadar güzel ve ayrıntılı anlatmışsınki harika olmuş nasıl teşşekür etsem harbi bilemedim.Symbian'dan Android'e geçtiğim için pek bir şey bilmiyorum o yüzden çok başını ağrıttım
Bendeki CWM ve Supersu veriyonu 4.7 mi ne eskide kalmış elinde varsa link atarmısın[/SIZE][/COLOR]
Ne demek Teşvikin İçin
Clockworkmod Recovery CWM oluyor demi üstad, ayrıca odinle atıyoruz bende eski sürüm var demiştim üstüne kursam herhangi bir sorun teşkil edermi ?
Yok KardeşimAslında Olay Basit Tabi Öğrenmek Gerek. Bende İlk Başlarda Sıkıntı Yaşamıştım.
- - - Eklendi - - -
Cwm'yi Verdim Linkini SuperSu Sorun ÇıkartmazAma CyanogenMod'u Yüklersen Kendinden Rootlu Geliyor Bu Yüzden SuperSu'nun Son Sürümü Oluyor
Ben CyanogenMod kurmak istedim hep ama işte linkini bulamadım falan sonra paranoid daha iyi falan dedikleri için onu tercih etmek zorunda kalacaktım takii sen linklerini verene kadar, çok yardımcı oldun ne desem bilemedim
[C]lock [W]ork [M]od Recovery
Hayır Üstüne Kurarsan Sorun ÇıkmazOdinle Yüklüyorsun.
İkisini Birlikte Kur Gitsin
İkisini Birlikte Kur Gitsin
Stock kenarda dursun belki işime yarar
Stock'un Yedeğini Al Bilgisayarda Dursun Bi Sorun Olursa Geri Yüklersin
Cihazında aşırtma yaptın mı ?
- - - Eklendi - - -
Cyanogenmod hergün yenisi çıkıyor yarında yenisi gelirmi acaba
Siyah Kernel İle 1.8Ghz'e Kadar Aşırtma Yapabiliyorsun
Evet Daha Stabil Sürüm Olmağıgı İçin Hergün Yeni Sürüm Çıkartıp Hataları Düzeltiyorlar. Ben Haftada Bir Güncelliyorum Son Sürüme
Aynen..Sense arayüzlü rom vardı hemen hemen hiçbir özelliği çalışmıyordu telefonun onu geliştirdiler mi haberin varmı?Çok harika duruyor S3'de
Şu anda hala bunlar çalışmıyormuş:
What's not working:
WiFi
Bluetooth
SD Card
Camera
Sound
Cyanogenmod da çalışmayan özellikler varmı paranoid gibi?
Siyah Kernel ayda 1 güncelliyorsundur
Çokta önemli değil sonuçta kamera falan çalışıyor o yeter.Birazda şu Sense arayüzüne asılsalarda bizde kullansak
Siyah Kerneli Kullanmıyorum Ben Aslında
Hız Aşırtma Da Yapmam Daha Çok Hızı Düşürürüm
- - - Eklendi - - -
Firefox OS
Ubuntu OS Falan Bekliyoruz Onların Arayüzünü Kullanırız Baya Güzel Gözüküyor UbuntuOS.
Sense de Güzel duruyor ama hataları fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?