Siyah İphone hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duf12

Üye
    Konu Sahibi
Siyah İphone hakkında
Merhaba arkadaşlar;3 gün önce siyah iphone 5 aldım.Yalnız daha kutudan çıkar çıkmaz sol üst köşe bandında çok ufak bi çizik gördüm.Çok titiz biri oluncada ekran koruyucu ile ekranı kaplattım.Bu sefer gene içim rahat etmedi,arkalı önlü koruyucu ile kaplattım.Ama ne yazıkki ıspartada tüm telefonu kaplıcak şekilde koruyuculardan bulamadım.Bu seferde yan çıtalar açıkta kaldı diye,gittim mıknatıslı aşağı salınan kılıflardan aldım.Ama şimdide telefondan mesaj yazarken,konuşurken vs.. rahat olmuyor.Birde incelikte gitti telefondan..Sormak istediğim,kılıftan çıkarsam kısa sürede bu yan çıtalarda boya dökülme,çizilme vb. şeyler meydana gelirmi?Yada kısa sürede bu tip şeyler başına gelmeyen oldumu?Nette bir sürü şey okudum,kimisi çizildi,soyulma oldu diyor,kimisi bir problem olmadı diyor...En azından 2.5-3 sene kullanıcan o yüzden size danışmak istedim.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
oralar için karbon kaplamalar var ama arka ve ön jelatin kesin olsun kılıf iphone a yakışmaz

Symbianize

Symbianize

Üye
iPhone 5in genel sorunu bu o bölgeler çok çabuk çizilir bu kadar takmayın ileride alışırsınız dünya malı dünyada kalır kab olarakta al bir plastik kap kullan

• Beğen
Tepkiler: süper nova
Türe

Türe

Üye
Bumper kap diye aratin. Cok guzel kaplar var. Sadece o yanlari koruyor ve inceligi cok kaybettirmiyor.

duf12

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar.bumper kılıflara baktım gerçekten güzel.bir müddet bu şekilde kullanıp,daha sonra bumper ve arka plastik kapaktan getirticem.ne yazık ki Isparta da doğru düzgün birşey yok.Birde nettede farkettim,çok basit kaplar dahi 40 dan başlıyor.Bu arada ilk iphonenum:)lumia 920 ile bunun arasında kalmıştım ama bunu aldıktan sonra farkettim bambaşka birşeymiş bu alet.uygulamalarına hayran kaldım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt