Siyah iPhone 7'de soyulma sorunu rapor ediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Siyah iPhone 7'de soyulma sorunu rapor ediliyor
Apple'ın iPhone 7 modelinin siyah rengini alan bazı kullanıcılar soyulma sorunları rapor ediyor.





Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Apple, akıllı telefon pazarının da önde gelen ve ilgi gören markaları arasında yer alıyor. He sene yeni iPhone modelleri sunan firma son olarak geçtiğimiz sene Eylül ayında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki modellerini sundu. Suya dayanıklı olan cihazlar büyük ilgi görürken, Apple, 2016 son çeyreği lider olarak kapattı.



Apple bu yeni modelleri ile ayrıca iki yeni rengi de getirdi. Ülkemizde bu yeni renkler Siyah ve Simsiyah olurken, ayrıca firma daha önceki modellerinde yer alan Uzay Grisi rengini de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'da kullanmadı.

Simsiyah rengin çok kolay çizilebileceğine dair bilgiler gelmişti. Hatta Apple, Simsiyah iPhone 7 ve iPhone 7 Plus alan kullanıcılarına cihazlarını koruyucu kılıf ile kullanmalarını önerirken, şimdi de Siyah iPhone 7 / 7 Plus için bazı sorunlar geldi.



Apple'ın forumlarında ortaya çıkan ve sayısı gittikçe artan şikayete göre iPhone 7 / 7 Plus'ın Siyah renkli versiyonunda soyulma sorunu ortaya çıktı. Üst tarafta soyulma görünürken, altta gümüş alüminyum rengin ortaya çıktığı bazı resimlerde görülmekte.

Daha önce de benzer şekilde hatırlanacağı üzere Siyah iPhone 5'de soyulma sorunları rapor edilmişti. Firma iPhone 5S'de sessiz sedasız Siyah yerine Uzay Grisi'ne geçiş yapmıştı. Görülen o ki Apple bir kez daha aynı sorun ile karşı karşıya.




Siyah iPhone 7'de soyulma sorunu rapor ediliyor
 

Benzer Konular



Üst Alt