Siyah bantla sahada olacaklar

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Siyah bantla sahada olacaklar

Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertlilerin ve milli takımın eski futbolcularından 'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.Yıldırım, kulübün internet sitesinde yer alan mesajında şunları kaydetti:
"Bir linin yaşayabileceği en büyük gururu formasını yıllarca başarıyla taşıyarak yaşayan ve bizlere yaşatan, futbol takımımızın kaptanlığını yapan değerli arkadaşım, kardeşim 'nın aramızdan zamansız ayrılışının tarifi imkansız üzüntüsünü yaşıyorum. Yıllar boyu bu şanlı formayı başarıyla giyerek camiamızı onur ve gururla temsil eden ve futbolu bıraktıktan sonra da camiamızın bir parçası olmayı sürdüren kaptanımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun, ışıklar içinde uyu kaptan..."
SALZBURG MAÇI ÖNCESİ SAYGI DURUŞUNDA BULUNULACAK
'nın vefatı nedeniyle 'nin bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Avusturya'nın Red Bull Salzbug ekibi ile yapacağı maç öncesinde saygı duruşunda bulunulacağı bildirildi.
Sarı-lacivertli futbolcuların, karşılaşmaya kollarında siyah bant ile çıkacağı kaydedildi.
Bu arada Can Bartu Tesisleri'ndeki bayraklar yarıya indirildi.
YARIN TÖREN DÜZENLENECEK
için yarın Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde, Sporcu Anıtı'nın önünde saat 15.30'da tören düzenlenecek.
Yula'nın naaşı, Karacaahmet Şakirin Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.
UEFA'DAN TAZİYE MESAJI
UEFA, hayatını kaybeden için taziye mesajı yayınladı. UEFA, resmi internet sitesi aracılığı ile 'nin efsane golcüsü 'nın vefatını " ve Türkiye Selçuk yula'ya ağlıyor" manşetiyle duyurdu.
Haberde 'nın hayatını 53 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğine değinildi ve efsane ismin büyük bir golcü olduğundan bahsedildi.
'nın futbolculuk dönemindeki istatistiklerine de yer verilirken; Yula'nın popüler bir futbol yorumcusu olduğuna da değinildi.
Ayrıca TFF ile birçok Süper Lig kulübü, yönetici ve teknik direktörler için taziye mesajları yayınladılar
 


Üst Alt